Florin Salam are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă cântărețul

florin salam covid
Florin Salam are COVID-19

Noptea trecută, Florin Salam a ajuns la spital. Familia artistului a trecut prin momente foarte tensionate, deoarece starea de sănătate a cântărețului, s-a agravat.

Artistul se află internat la secția de boli infecțioase a unui spital din Capitală, fiindcă a fost confirmat cu COVID-19.

Florin Salam are COVID-19

florin salam
Florin Salam[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „E foarte ciudat” Cătălina Grama își schimbă numele de scenă. De ce vrea vedeta să scape de apelativul Jojo

În noaptea de miercuri spre joi, artistul a mers de urgență la spital.

Din nefericire, Florin a fost confirmat cu COVID-19, iar ulterior, a fost internat. Manelistul se află la un spital de boli infecțioase din București. Starea de sănătate a lui Florin nu este una bună și de aceea nu se simte bine, având probleme respiratorii. În toate aceste momente dificile, soția artistului, Roxana Dobre, i-a fost alături. Femeia le-a spus medicilor că Florin se simte foarte rău, după ce a acuzat probleme respiratorii.
Se pare că problemele de sănătate ale artistului, s-au agravat miercuri.

Familia Salam, greu încercată de virusul SARS-CoV-2

florin salam familie
Florin Salam și familia lui[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sanda Argint a divorțat după doar un an de la nuntă: „Viața merge mai departe”

La spital, cântărețul a fost testat pentru COVID-19, iar testul a avut rezultat pozitiv. Din cauza faptului că problemele respiratorii ale lui Florin Salam s-au agravat, doctorii au decis să îl treacă pe tratament cu oxigen. În continuare, artistul are nevoie de îngrijiri medicale, deoarece starea lui de sănătate, nu s-a îmbunătățit. Cei din familia lui Florin sunt îngrijorați de situație, sperând ca problemele să nu se agraveze. Familia Salam a mai avut antecedente nefericite din cauza acestui virus, deoarece fratele artistului, Nelu Stoian, a murit din cauza infecției cu COVID-19.

De asemenea, Florin Salam s-a mai confruntat cu o infecție cu acest virus, în anul 2021, când a fost internat și la acea vreme. În acea perioadă, artistul s-a retras din spațiul public.

Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu bine deloc!”,  a mărturisit la acea vreme, impresarul lui, Dan Bursuc.

Maria, fiica lui Florin Salam, s-a lansat în muzică

Florin Salam are probleme de sănătate[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Care este diferența dintre un parfum și un tester

Florin Salam are două fete, de care este mândru, deoarece îi calcă pe urme. Betty Vișănescu, fiica cea mare a artistului, și-a început cariera muzicală, în urmă cu ceva vreme. Acum, a venit și rândul Mariei, fetița cea mică a cântărețului, din actuala relație, cu Roxana Dobre. Micuța, alături de alți copii, au postat un videoclip pe Youtube, în care cântă o manea.

Mai mult, în videoclip apare și Florin Salam. Melodia s-a viralizat rapid, reușind să strângă peste 3 milioane de vizualizări.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

5 zodii care adoră să flirteze

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies