Bianca Comănici a dezvăluit cum trece peste probleme! Cine îi este alături?! Cuvintele ei sunt emoţionante!

bianca comanici fosta concurenta puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei are probleme

Iată ce o ajută pe Bianca Comănici în lupta cu problemele pe care le are, după ce s-a despărțit de Livian.

Bianca Comănici, fosta concurentă și câștigătoare a două sezoane "Puterea dragostei", are probleme! Deși frumoasa brunetă trece prin momente de cumpănă, aceasta a găsit, totuşi, modalitatea prin care poate reveni la o stare emoţională mai bună.

Bianca Comănici trece prin momente dificile

Bianca Comănici, cea care a câștigat ambele sezoane din "Puterea dragostei", show difuzat de postul Kanal D, suferă mai mult ca niciodată.

După despărțirea de Livian Nelson Pop, aceasta a reușit cu greu să-și revină. Fosta concurentă a emisiunii își ține mereu fanii la curent cu evoluția ei, dar și cu viața personală.

Recent, Bianca a postat o fotografie pe unul din conturile de socializare, în care lăsa clar să se vadă pe cine se bazează la momentul actual.

"Mă țin strâns.

Nu de-o funie, că s-ar rupe. Nu de-un om, că ar pleca. Nu de-un vis, că se poate frânge. Nu de-un plan, că se poate anula. Mă țin strâns de Dumnezeu, că EL rămâne.", a fost mesajul pe care tânăra l-a lăsat la vedere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

bianca comanici
Fosta concurenta de la Puterea dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

În prezent, Bianca Comănici își dorește să se concentreze mai mult pe carieră și vrea să lase trecutul în urmă.

Aceasta are mai bine de 500.000 de urmăritori pe unul dintre conturile de social media, și este foarte iubită de mulți români care au urmărit-o la "Puterea Dragostei".

mesaj bianca comanici
Mesajul postat de Bianca Comanici pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram]

După despărțirea de brunetă, Livian și-a găsit o altă iubită, iar Bianca Comănici a suferit mai mult ca oricând. Se pare însă că tânăra vrea să treacă peste tot ce s-a întâmplat și să ia

viața în piept cu bune și cu rele, indiferent ce va urma.

Fanii pe care i-a cucerit și care îi urează întotdeauna noroc în viață, sunt cei care o ajută pe Bianca să treacă cu brio peste fiecare zi care trece.

Bianca Comănici, chiar dacă a trecut cu greu peste despărțirea de Livian, este, se pare, pregătită pentru o nouă relație.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Bianca Comănici, primele declarații după ce a fost amenințată de Livian: „Nu l-am recunoscut...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies