Bianca Comănici, absentă la emisiunea „Bărbați vs Femei”! Bruneta a făcut anunțul îngrijorător: „Din păcate, am Covid”

Bianca Comănici, absentă la emisiunea „Bărbați vs Femei”!
Bianca Comănici, absentă la emisiunea „Bărbați vs Femei”!

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a explicat fanilor de ce nu a mai fost activă pe rețelele de socializare în ultimele zile!

Bianca Comănici se numără printre cele mai cunoscute foste concurente de la Puterea Dragostei. Bruneta a intrat rapid la sufletele telespectatorilor încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, drept pentru care a și câștigat primele două sezoane ale emisiunii matrimoniale. Ulterior, aceasta și-a mutat activitatea pe rețelele de socializare, acolo unde a reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani, foarte atenți la tot ceea ce face.

Nu este singura modalitate prin care oamenii o pot urmări în continuare, căci Bianca Comănici este și prezentatoare, împreună cu Ștefan Ciuculescu, la emisiunea „Bărbați vs Femei”, difuzată pe canalul de Youtube WOWnews. Totul a decurs perfect până în urmă cu doar câteva zile, când bruneta a lansat un anunț pe rețelele de socializare care i-a îngrijorat de-a dreptul pe fani!

Citeste si: Bianca Comănici, noi detalii despre procesul cu Livian! Când se vor reîntâlni în fața instanței: „Vreau să se termine!”

Bianca Comănici și Ștefan Ciuculescu
Bianca Comănici și Ștefan Ciuculescu[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bianca Comănici are Covid-19: „Ar putea fi Omicron”

Din păcate, fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a infectat cu virusul SARS-Cov-2 și din cauza acestui lucru trebuie să stea în izolare câteva zile, pentru a nu transmite boala mai departe.

Chiar dacă nu este în cea mai bună stare, bruneta și-a găsit puterea să prezinte totuși emisiunea „Bărbați vs Femei”, alături de colegul său, prin intermediul unui apel video.

Ștefan: „Sunt singur, dar m-am obișnuit în ultima perioadă să fiu singur. Scumpa mea colega se ținea de șotii, până chiar nu a mai venit. Scumpa mea colegă Bianca trece prin niște schimbări. Că e de bine sau de rău vom vedea săptămâna viitoare.

Aș vrea să intrăm în direct și cu ea. Îmi e dor să îi aud graiul”

Citeste si: Berna și Bianca Comănici s-au împăcat? Dezvăluirile neașteptate făcute de blondină despre relația lor

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bianca Comănici și Ștefan Ciuculescu
Bianca Comănici și Ștefan Ciuculescu[Sursa foto: Captură YouTube]

Bianca:  „Mă bucur mult că a venit plăcuța și la noi. Am muncit mult și noi și toată comunitatea să fim cât mai mulți. Îmi pare extrem de rău că nu sunt lângă tine. Din păcate, oamenii nu știu ce se întâmplă cu mine. Am lipsit puțin de pe social media, din cauza faptului că nu m-am simțit deloc bine. Sunt însărcinată cu Ștefan (n.

red. gluma făcută de Bianca). Nu, eu sunt doar o fire foarte pozitivă. Din păcate, am COVID. Duminică am aflat, dimineața. Starea de rău o am deja de câteva zile. Pe 13 ianuarie am pus un story în care am pus că nu mă simt bine și nu înțelegeam de ce. Ulterior am aflat că am COVID. Am făcut test pentru siguranță, pentru că ieri am avut filmări de făcut, iar testul a ieșit pozitiv.(...)

Ieri m-am simțit puțin mai bine, dar astăzi m-am simțit din nou rău. Mi-am dorit astăzi să fiu alături de voi. Am simțit că anumite persoane s-au gândit într-adevăr la mine, chiar daca nu știau ce s-a întâmplat. Sunt vaccinată și am citit simptomele pe internet și ar putea fi Omicron”. 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bianca Comănici a dat vestea cea mare! Tânăra face schimbări majore în viața ei: „Ne mărim familia!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies