Bianca Comănici are un admirator secret?! Cine îi trimite cadouri frumoasei brunete?

bianca comanici cadouri admirator secret
Bianca Comănici le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare cadourile primite de la un admirator secret

Frumoasa brunetă este mereu cu zâmbetul pe buze, însă de data aceasta are un motiv în plus. Bianca Comănici le-a arătat fanilor cadourile primite de la un admirator secret.

Bianca Comănici este una dintre cele mai apreciate concurente de la "Puterea Dragostei". Frumoasa brunetă reușește să stârnească dragostea fanilor prin fiecare apariție și le întoarce zâmbetele și comentariile frumoase de fiecare dată. Mai nou, Bianca Comănici primește cadouri minunate de la un admirator secret. Despre cine să fie vorba oare?!

Bianca Comănici are un admirator secret?!

Bianca Comănici ține legătură cu fanii de pe rețelele de socializare și le arată la fiecare pas tot ce se întâmplă în viața ei.

De asemenea, fanii o răsplătesc prin bunătate și comentarii pline de iubire și înțelegere. 

Citeste si: Naomi Hedman și Florin Ristei s-au despărțit?! Ce i-a dat de gol pe cei doi

Frumoasa vedetă de la Kanal D le-a arătat-o urmăritorilor și pe sora mai mică, Mona, cea cu care se mai ceartă din când în când, dar pe care o iubește necondiționat, orice s-ar întâmpla.

bianca comanici admirator secret
Bianca Comănici reușește să-și surprindă fanii de fiecare dată prin aparițiile incendiare[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

Recent, Bianca Comănici a lăsat să se înțeleagă faptul că ar avea un admirator secret, dat fiind faptul că a primit câteva cadouri care nu aveau nicio semnătură. Bruneta a primit un buchet minunat de flori, dar și un ursuleț simpatic. Oare cadourile să fie din partea lui Livian?! Fanii și-au pus nenumărate întrebări legate de darurile primite de vedetă, însă momentan nu se știe secretul.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Bianca Comănici, îndrăgostită din nou? „Da, îmi place cineva!”

Livian și Bianca Comănici și-au scris mesaje indirecte pe rețelele de socializare, ceea ce înseamnă că ar mai putea exista o șansă împăcare.

bianca comanici admirator cadouri secrete
Bianca Comănici a recunoscut că are un admirator secret[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

Bianca Comănici a declarat, de asemenea, că i-ar fi plăcut să rămână prietenă cu fostul iubit, însă asta rămâne doar la latitudinea bărbatului. 

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Fanii cuplului Bianca Comănici și Livian însă speră la o împăcare între cei doi și își doresc ca aceștia să anunțe fericitul eveniment într-un mod inedit. 

Bianca Comănici organizează destul de des sesiuni de întrebări și răspunsuri pe rețelele de socializare, acolo unde cei care o iubesc se interesează de fiecare dată de viitorul acesteia. 

De altfel, frumoasa vedeta a mărturisit acum ceva timp că i-ar plăcea de cineva.

"N-aș putea să spun! Nu, nu sunt îndrăgostită, dar îmi place așa cineva. Da, sunt liniștită, pentru că am avut astăzi o zi frumoasă, după sufletul meu. N-aș putea să spun! Nu, nu sunt îndrăgostită, dar îmi place așa cineva. Da, sunt liniștită, pentru că am avut astăzi o zi frumoasă, după sufletul meu.", a declarat Bianca Comănici pe Instagram.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Bianca Comănici, îndrăgostită din nou? „Da, îmi place cineva!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies