Livian de la "Puterea Dragostei", dezvăluiri despre scrisoarea misterioasă pe care a primit-o

livian dezvaluiri scrisoare misterioasa
Livian le-a vorbit fanilor despre scrisoarea misterioasă pe care a primit-o

Livian de la "Puterea Dragostei" le-a mărturisit fanilor că a primit o scrisoare misterioasă. Ce mesaj a primit Livian.

Acum ceva timp, Livian de la "Puterea Dragostei" le mărturisea fanilor că a primit o scrisoare secretă. Până de curând, bărbatul nu a dorit să mărturisească cine a fost expeditorul.

Livian mărturisește cine i-a trimis scrisoarea misterioasă

Aseară, Livian Nelson Pop de la "Puterea Dragostei" a dorit să le mărturisească fanilor cine a fost persoana care i-a trimis scrisoarea misterioasă, dar și ce scrie în aceasta.

Citeste si: Roxana Buzoiu, surprinsă alături de Bogdan Mocanu: „Încă suntem doi nebuni...”

Livian de la "Puterea Dragostei" a vrut să fie cât mai sincer cu cei care îl urmăresc și de aceea a dorit să împartă cu aceștia tot ceea ce i-a fost scris în scrisoarea misterioasă.

"Dragă Livian,

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Fie ca Maica Domnului să îți lumineze mintea, sufletul și să îți călăuzească pașii în viață. PS: Sper să fim printre primele persoane cu un mic cadou de casă nouă! Să o stăpânești sănătos. Cu mult drag, SS! Când i-oi greși lu' mă-ta și lui sor-ta, să ai la ce te ruga...", au fost cuvintele scrise pe care Livian le-a citit din scrisoare.

livian pop scrisoare misterioasa
Livian le-a declarat fanilor de pe rețelele de socializare că a primit o scrisoare misterioasă[Sursa foto: Facebook Livian]

Livian de la "Puterea Dragostei" a primit cadou de casă nouă, o icoană sfințită alături de care era un bilețel pe care scriau următoarele cuvinte înduioșătoare: "Nu trebuie să îți duci lupta creștinească cu predici și contestații, ci cu adevărată iubire ascunsă. Când contestăm, ceilalți reacționează.. Când îi iubim, sunt mișcați și câștigăm. Când iubim, credem că noi le oferim ceva celorlalți, pe când, în realitate, ne oferim noi înșine. Iubirea cere sacrificii și să sacrificăm cu umilință ceva ce e al nostru, care, în realitate, este al lui Dumnezeu."

Citeste si: Andreea Marin se căsătorește din nou?! Ce spune vedeta?

livian puterea dragostei scrisoare misterioasa
Livian le-a citit fanilor ce scrie în scrisoarea misterioasă pe care a primit-o recent[Sursa foto: Facebook Livian]

Livian rămâne unul dintre cei mai apreciați concurenți de la "Puterea Dragostei" și fanii îl urmăresc la orice pas pe rețelele de socializare. Cu toții își doresc ca bărbatul să se împace cu Bianca Comănici, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă doar timpul poate spune ce se va întâmpla în continuare între cei doi.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Mariana de la "Puterea Dragostei" a primit inelul de logodnă! Felicitări!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies