Mariana de la "Puterea Dragostei" a primit inelul de logodnă! Felicitări!

mariana inel de logodna
Mariana de la "Puterea Dragostei" l-a iubit întotdeauna pe Jador

Mariana Susarenco de la "Puterea Dragostei" continuă să facă furori pe internet. Cum s-a afișat recent frumoasa fată.

Mariana Susarenco de la "Puterea Dragostei" a fost destul de des criticată pentru faptul că e prea slabă. Totuși, frumoasa fată are nenumărați fani pe rețelele de socializare. Aceștia o susțin la orice pas și mai ales se bucură pentru reușitele ei. 

Mariana de la "Puterea Dragostei" se mărită!

Mariana Susarenco de la "Puterea Dragostei" și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare, acolo unde le-a arătat tuturor frumosul inel de logodnă pe care l-a primit.

Totuși, fosta concurentă nu a dat mai multe detalii despre persoana care i-a făcut acest frumos cadou.

Citeste si: Andreea Pirui și Marius de la Puterea dragostei s-au împăcat de Crăciun? Cum s-au dat de gol

Fanii și-au pus întrebări în continuare, mai ales că toată lumea știa că Mariana era îndrăgostită de Jador. Cu toate acestea, moldoveanca l-a uitat pe Jador și își trăiește viața în continuare.

Pare mai fericită ca oricând. 

mariana susarenco concurenta
Mariana Susarenco a rămas una dintre cele mai iubite concurente de la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Facebook Mariana Susarenco]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

De asemenea, la vremea când Mariana îi făcea ochi dulci lui Jador, acesta spunea că pentru ea femeia este doar o prietenă bună.

Chiar dacă Mariana de la "Puterea Dragostei" i-a ignorat de-a lungul timpului pe toți bărbații din casa iubirii, în speranța că va avea o șansă la inima lui Jador, acum fata este îndrăgostită din nou și gata să-și refacă viața personală.

Citeste si: O nouă relație la "Puterea Dragostei"?! Ce concurenți s-au apropiat în carantină

Mariana de la "Puterea Dragostei" continuă să fie o persoană optimistă așa cum o știu fanii care au urmărit-o pe parcursul show-ului, dar și după aceea. Inelul de logodnă pe care l-a primit recent și pe care l-a arătat bucuroasă și fanilor de pe rețelele de socializare, arată că fata este pregătită să-și ducă relația la un alt nivel. 

mariana susarenco concurenta inel de logodna
Mariana de la "Puterea Dragostei" și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare cu noile postări[Sursa foto: Facebook Mariana Susarenco]

Totuși, toată lumea se întreabă cine i-a furat inima frumoasei Mariana de la "Puterea Dragostei" și mai ales cum arată acel cineva din viața moldovencei.

Până atunci, internauții o pot urmări pe conturile de socializare, acolo unde fata postează deseori fotografii dar și filmulețe din viața personală. 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Roxana Buzoiu, surprinsă alături de Bogdan Mocanu: „Încă suntem doi nebuni...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies