Jador de la Puterea dragostei a pus ochii pe Theo Rose! Tânărul vrea să o ia de soție

Jador
Jador despre Theo Rose

Jador de la Puterea dragostei vrea să se căsătorească cu Theo Rose, dar cu o singură condiție.

Surpriză totală chiar înainte de a pleca la Survivor România. Jador a făcut un anunț care i-a luat pe toți fanii prin surprindere.

Deși se declară un burlac convins, Jador de la Puterea dragostei a anunțat că a pus deja ochii pe o tânără. Tânărul nu ratează nicio ocazie să facă victime printre colegele sale de breaslă.

Lui Jador de la Survivor i-a picat cu tronc nimeni alta decât Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Din nefericire pentru solist, Theo Rose are un iubit de mai bine de trei ani și are planuri de căsătorie cu el.

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei a dezvăluit de ce pleacă din țară: „Îmi iau adio de la voi”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Fanii au remarcat că artistul este din ce în ce mai apropiat de superba şatenă și mulți le-au spus că le-ar sta foarte bine împreună.

Citeste si: Theo Rose, scandal monstru înainte de finala „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Fac glume cu familia mea moartă...”

Theo Rose
Theo Rose, într-o relație cu Jador[Sursa foto: Instagram]

Ce conditie i-a pus Jador lui Theo, ca să o ia de nevastă?

Înainte să o ia de nevastă pe Theo Rose, i-a spus că mai întâi trebuie să se îngrașe. Cântăreața, cunoscută pentru firea ei glumeață, i-a răspuns scurt că"nu se îngrășa de a dracu ce e pielea pe ea".

Theo Rose se iubește cu nepotul lui Nea Marin!

Theo Rose este extrem de fericită cu nepotul lui Nea Marin de mai bine de trei ani:

Theo Rose
Theo Rose are iubit de trei ani[Sursa foto: Instagram]

Sunt fericită şi liniştită. Sunt cu Alex de 3 ani şi este pentru mine un sprijin extraordinar. Ne-am cunoscut la un eveniment la care cântam şi ne-am cam îndrăgostit.

Am lăsat puțin timp să înțelegem ce se petrece cu noi, şi apoi ne-am mutat împreună. Dar, înainte de asta, l-am ținut puțin pe jar. Îmi place să îl tachinez. Îi place mult să îmi organizeze surprize. De 3 ani, aniversările mele sunt minunate datorită lui. Se gândeşte la toate detaliile şi îi place să mă vadă fericită. Face tot ce îi stă în putință să-mi fie bine, şi ăsta e un fenomen în ziua de azi ”.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Marea Finală “Bravo, ai stil! Celebrities” va fi difuzată sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20:00

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies