Bianca Comănici și Jador, cel mai nou cuplu din showbiz? Ce a declarat artistul?

bianca comanici jador relatie
Jador și Bianca Comănici ar putea fi cel mai nou cuplu din showbiz

Bianca Comănici și Jador au fost împreună într-un platou de televiziune, acolo unde cântărețul i-a făcut frumoasei brunete mai multe declarații.

Jador a invitat-o pe frumoasa Bianca Comănici să petreacă Revelionul alături de el. Fiind extrem de emoționată, Bianca a fost salvată de Cornelia Ionescu.

Bianca Comănici și Jador, într- o relație?!

Bianca Comănici și Jador au rămas prieteni încă de pe vremea când amândoi concurau la "Puterea Dragostei". De atunci, cei doi sunt de nedespărțit, ceea ce i-a dus pe fani la anumite ipoteze.

Oare Jador ar vrea să fie împreună cu Bianca Comănici?! Nu ar fi o idee chiar atât de rea, mai ales că amândoi sunt atât de iubiți de fanii emisiunii și nu numai.

„Comănici, lumea nu ne vrea împreună, dar noi trebuie să fim”, a declarat Jador în emisiunea online despre zodii, prezentată de Bianca Comănici și Cornelia Ionescu.

Citeste si: Bianca Comănici, concurentă în următorul sezon "Bravo, ai stil! Celebrities!"? Primele declarații ale stilatei prezentatoare!

"Tu îți dai seama, Comănici, că dacă facem noi un copil ies cu ochii ăia ai tăi frumoși și îi spargem pe toți?”, a continuat cântărețul, tachinând-o pe Bianca Comănici.

bianca comanici jador relatie
Bianca Comănici rămâne cea mai apreciată concurentă care a participat vreodată la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Bianca Comănici și-a adus aminte de o zi în care Jador a dus-o acasă, cântărețul fiind sincer și declarând că ar mai face asta cu drag.

Tachinările au continuat până când emisiunea a luat sfârșit, însă fanii s-au întrebat destul de serios dacă cei doi nu vor cumva să fie într-o relație.

Citeste si: Bianca Comănici, anunț de ultimă oră! Cine va câștiga sezonul al treilea Puterea dragostei: „Cred că...”

Adevărul este că celor doi nu le-ar sta chiar rău împreună, mai ales că sunt și foarte buni prieteni

"Am avut multe complexe. Plângeam zile întregi pentru că oamenii mă jigneau. Îmi doream să mor fiindcă nu mă puteam iubit. Lăsam comentarii urâte oamenilor și îi jigneam. Până într-o zi, când am învățat că sufletul este la fel de frumos ca și chipul tău”, a declarat Bianca Comănici acum ceva timp.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

jador relatie bianca comanici
Jador și Bianca Comănici sunt prieteni încă de când erau concurenți la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram Jador]

Bianca Comănici a declarat că s-ar întoarce în casa "Puterea Dragostei", însă momentan nu are viză. Frumoasa brunetă ar intra din nou în emisiunea care a consacrat-o, doar ca invitat. 

Fanii au fost extrem de surprinși la auzul acestor declarații, am aies că aceștia încă speră la o împăcare între ea și Livian. 

„Mi-am făcut brăduțul și am pus luminițele de Crăciun, dar mă feresc să-mi fac un plan.

E foarte dureros să fii departe de casă. În ultimii doi ani nu am simțit deloc sărbătorile, dar poate mă duc la familie anul ăsta. Să vedem cum va fi cu pandemia în continuare”, a declarat Bianca Comănici. 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Bianca Comănici, dezvăluiri cutremurătoare: „Îmi doream să mor..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Ella de la "Puterea Dragostei" și Culiță Sterp, într-o relație?! Ce a declarat bruneta?

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies