Bianca Comănici are un semn incredibil pe piept! Uite cum arată!

Bianca Comănici are un semn incredibil pe piept! Uite cum arată!
Bianca Comănici are un semn incredibil pe piept! Uite cum arată!

Bianca Comănici are un semn incredibil pe piept! Bruneta l-a arătat în faţa camerelor de luat vederi!

Bianca Comănici este cea mai iubită concurentă de la Puterea Dragostei. Frumoasa brunetă are o relaţie serioasă cu Livian, fiul lui Nelson Mondialul, şi tot mai multe voci susţin că îndrăgostiţii vor ajunge, în viitorul apropiat, în faţa altarului.

Mai mult decât atât, tinerii au mărturisit că îşi doresc foarte mult un copil, bârfele că Bianca ar fi deja gravidă făcând, de luni bune, deliciul telespectatorilor celui mai iubit show matrimonial din România.

Bianca Comănici are un semn incredibil pe piept! Se potriveşte perfect cu emisiunea care a făcut-o vedetă!

Ei bine, de curând, câştigătoarea primului sezon al producţiei de succes Puterea Dragostei le-a arătat fanilor o aluniţă specială pe care o are pe piept. Tânăra a făcut un vlog, cu lucruri neştiute despre ea, în care le-a dezvăluit susţinătorilor ei semnul cu formă deosebită de care este extrem de mândră şi care îi aduce noroc.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei a ajuns la capătul puterilor: „Nu mai pot”

Aluniţa are formă de inimă, protagonista noastră povestind că e dovada că i-a fost predestinat să ajungă la Puterea Dragostei şi să şi câştige concursul.

În acelaşi vlog, Bianca le-a arătat admiratorilor ei şi alte aluniţe şi totodată le-a împărtăşit câteva secrete ştiute doar de apropiaţii ei.

Bianca are sute de mii de fani

Bianca Comănici are sute de mii de urmăritori pe reţelele de socializare şi este un influencer bine cotat. Tânăra are o sumedenie de contracte de imagine care-i aduc sume considerabile în conturi. Visul tinerei este să-şi deschidă o afacere cu banii pe care i-a câştigat, pe parcursul anului, la Puterea Dragostei.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei i-a făcut Biancăi un cadou absolut superb! Bijuteria deosebită i se potriveşte perfect frumoasei brunete! FOTO EXCLUSIV!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Andra Volos, vestea pe care o așteptau toți despre Bogdan Mocanu: „Țin să vă anunț cu părere de rău...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies