Bianca Comănici, cele mai noi declarații după despărțirea de Livian! „Măi Lupușorule...”

Bianca Comănici
Bianca Comănici în timpul emisiunii Puterea Dragostei.

Deși Bianca Comănici a suferit foarte mult după despărțirea de Livian de la Puterea Dragostei, se pare că bruneta este pregătită să depășească aceste momente, așa că a trecut la atac!

Este clar că despărțirea de Livian i-a lăsat Biancăi Comănici un gust amar, așa că bruneta, câștigătoarea primelor doua ale celebrei emisiuni, a decis să treacă la atac și să dezvăluie tot ce are pe suflet! Extrem de inteligentă, tânăra a mărturisit că bănuia, simțea faptul că Livian nu vrea să mai continue povestea lor de dragoste și, mai mult decât atât, și faptul că, treptat, „Lupul” s-a orientat către o altă femeie.

Bianca și Livian
Bianca și Livian în casa Puterea Dragostei, când încă formau un cuplu.[Sursa foto: Facebook Bianca Maria Comănici]

Citeste si: Thalida de la Puterea Dragostei, dezvăluiri surprinzătoare despre iubita Lui Livian! „ Avea ceva cu el, o aventură...”

De asemenea, Bianca de la Puterea Dragostei a fost pusă pe gânduri de atitudinea pe care Livian a avut-o față de ea, gesturile fiului lui Nelson Mondialu punând-o pe gânduri. Spre exeplu, Livian a șters toate pozele cu ea, deși tânăra știa că ar mai avea o șansă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bianca de la Puterea Dragostei
Bianca Comănici în platoul „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”[Sursa foto: Facebook Bianca Maria Comănici]

Bianca Comănici, declarații extrem de acide după ce Livian și-a oficializat relația cu iubita sa, Florentina

„E ciudat, măi Lupușorule, pentru că în timpul live-ului meu tu ștergeai pozele cu noi. Ce să zic? Oare de ce? Eu făceam live și el ștergea pozele.

De ce? Oare de durere, de supărare, de gelozie? Nu miroase a bine. Eu am șters pozele definitiv acum câteva zile, erau arhivate, dar în seara cu botezul le-am șters definitiv”, a explicat Bianca Comănici.

Citeste si: Alex Oianu de la Puterea Dragostei, prima fotografie alături de noua sa iubită!

De asemenea, un alt detaliu care a deranjat-o pe Bianca a fost faptul că nu a știut de existența Florentinei și a continuat să spere că o eventuală împăcare ar putea avea loc între ea și Livian.

Frumoasa câștigătoare a emisiunii „Puterea Dragostei” i-a trimis un mesaj extrem de sincer fostului său iubit, o confesiune a sentimentelor sale, cu doar câteva ore înainte ca el să își oficializeze noua relație.

Bianca Comănici
Bianca comănici după ce a câștigat și sezonul doi al emisiunii Puterea Dragostei.[Sursa foto: Facebook Bianca Maria Comănici]

„I-am scris când mă duceam spre botez și i-am spus că îmi e foarte dor de el. Nu a răspuns și la câteva ore a pus vlogul respectiv și i-am spus că e foarte urât și nu îmi place ce a spus.

Ăla a fost ultimul mesaj. El nu mi-a mai răspuns. În ultima vreme îmi răspundea greu la mesaje, dar îmi răspundea… până am aflat că există cineva în viața lui ”, a mai adăugat Bianca Comănici.

Citeste si: S-a aflat ADEVĂRUL despre Florentina, iubita lui Livian de la Puterea Dragostei! A vorbit cu mai mulți concurenți de la celebra emisiune!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Surpriză pentru fanii Puterea Dragostei! Bianca Comănici revine în sezonul al treilea?! „Poate am să mă duc...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies