Bianca Comănici e istorie! Cine este noua iubită a lui Livian?

Livian
Se presupune că Livian de la Puterea Dragostei are o nouă iubită.

Se pare că Livian de la Puterea Dragostei a trecut extrem de repede peste despărțirea de Bianca Comănici, pentru că tânărul are o nouă iubită alături de care a fost surprins în oraș.

După ce au câștigat marele premiu al emisiunii „Puterea Dragostei”, Bianca și Livian i-au șocat pe internauți prin decizia drastică pe care au luat-o în urmă cu destul de puțin timp: cei doi și-au spus „adio” și se pare că de data aceasta este pentru totdeauna.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei s-a întors din Turcia! Ce a făcut acolo: „Eu nu pun la suflet...”

Deși Bianca a făcut tot ce-i stă în putință pentru a-l cuceri pe Livian încă o dată, se pare că fiul lui Nelson Mondialu nu pierde timpul, pentru că tânărul are o nouă iubită alături de care s-a afișat... accidental, mai mult sau mai puțin. Ultimul său vlog intitulat „Iubita bolnavă! Am dus-o la spital” îl prezintă pe Livian care merge cu mașina la service, iar dacă ați fi bănuit că termenul „iubită” se referă strict la autoturismul „Lupului”, ei bine...

v-ați înșelat!

Citeste si: Cât a câștigat Bianca Comănici într-un an la Puterea Dragostei? Un vlogger aruncă bomba ”Suma e uriașă”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Livian
Livian de la Puterea Dragostei alături de presupusa lui iubită.[Sursa foto: Captură YouTube]

Livian are o nouă iubită! S-a afișat alături de superba tânără în ultimul său vlog

Se pare că autoturismul tânărului nu este singura sa „iubire”! În ultimul vlog postat de Livian, pe contul său de YouTube, o domnișoară misterioasă, cel puțin superbă, și-a făcut apariția alături de cel mai iubit concurent de la Puterea Dragostei.

Imediat după Livian coboară din mașină putem observa cum tânărul este urmat de o femeie extrem de frumoasă, coafată în ton cu ultimele tendințe. Tânăra voluptoasă și-a dat seama că apare în cadru și, ușor temătoare, s-a retras extrem de repede, sperând că nimeni nu a observat-o.

Potrivit comentariilor, această tânără a fost prezentă și în videoclipul pe care Livian l-a lansat pentru piesa „Stai cu mine pentru Like-uri.”

Mai mult decât atât, fanii nu au fost deloc de acord cu faptul că Livian s-a afișat deja cu noua sa cucerire, iar Lupul a fost extrem de criticat! „Ai lăsat-o pe Bianca pentru siliconata aia, esti penibil, să-ți fie rusine...”, „Te-ai dat singur în fapt”, „Din cauza acestei fete care s-a dat din mașină jos s-a DESPĂRȚIT DE BIANCA? E PENIBIL!!!!”, „Livian, nu te mai ascunde, se vede una blonda în spatele tau, ai dreptul

la viata, esti tanar,” i-au transmis fanii.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, cu fosta iubită la munte? Bianca va avea un șoc!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Iancu Sterp şi Ella, cel mai nou cuplu din showbiz!? "A vizitat-o acasă"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies