Bianca Comănici nu are susținerea celei mai bune prietene în finală! Manuela, declarații șocante

bianca-comanici-finala-puterea-dragostei
bianca-comanici-finala-puterea-dragostei

Bianca Comănici nu are susținerea celei mai bune prietene în finală! Manuela și Bianca sunt amice la cataramă, dar se pare că finalista emisiunii a fost trădată!

Bianca Comănici nu are susținerea celei mai bune prietene în finală! Deși iubita lui Livian și Manuela Oprișor și-au manifestat sentimentele de foarte multe ori, atât pe rețelele de socializare, cât și în timpul emisiunii, se pare că Bianca a fost trădată de prietena sa, care a declarat în mod public că nu pe ea o va vota în marea finală Puterea Dragostei.

Citeste si: Moment incredibil pentru fanii emisiunii Puterea Dragostei! Manuela a fost cerută în căsătorie într-o emisiune!

bianca-comanici-finala-puterea-dragostei
bianca-comanici-finala-puterea-dragostei

Pe 26 iulie vom afla marii câștigători ai emisiunii „Puterea Dragostei”, iar concurenții au nevoie de susținerea tuturor apropiaților lor, pentru a ieși fruntași la finalul competiției. Deși Manuela ar fi trebuit să o susțină pe Bianca, mai ales că o considera prietena ei, tânăra a dat o veste șoc, care i-a lăsat mască pe internauți!

Bianca Comănici nu are susținerea celei mai bune prietene în finală! Manuela Oprișor votează o altă concurentă!

„Pe Bibișoara o iubesc mult mult mult... ea a câștigat sezonul acesta din punctul meu de vedere. Are trofeul lână ea, în dreapta ei. Vreau să vă spun că nici dhioar toate sezoanele de le câștiga, nu valorau atât cât valorează iubirea lui Livian și a Biancăi,” a declarat Manuela, pe rețelele de socializare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

bianca-comanici-finala-puterea-dragostei
bianca-comanici-finala-puterea-dragostei

Citeste si: SURPRIZĂ!!! Bianca Comănici, din nou cu gândul la Puterea dragostei în sezonul 3! Fratele ei este concurent în noua ediție. Care a fost reacția brunetei când a aflat! ”Îi place în casă!”

Mai mult decât atât, fosta concurenta a explicat că o va vota pe Ella, motivul invocat fiind unul extrem de altruist: dacă nu și-a putut găsi marea dragoste, în cadrul emisiunii, s-ar putea consola măcar cu câștigarea marelui premiu! „Așadar, pentru această finală, eu votez Ella!”

Din păcate, oamenii au interpretat greșit mesajele Manuelei, și au acuzat-o de trădare, motivând că ar trebui să o susțină pe prietena ei cea mai bună în marea finală, așa că bruneta a revenit pentru a realiza precizările necesare:

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

bianca-comanici-finala-puterea-dragostei
bianca-comanici-finala-puterea-dragostei

„Am știut că nu mulți dintre voi o să înțelegeți mesajul meu, așa că vă rog să-mi respectați părerile. Nu vă este rușine?

Nu mi-aș permite în viața mea să blestem un om!!!Este un premiu și dacă tot sunteți așa corecți, până la urma pentru ce am fost cu toții acolo? Nu cumva valorează mai mult să îți găsești omul perfect decât niște bancnote care vin și pleacă?! ”

Citeste si: Alex Bobicioiu de la ”Puterea Dragostei”, atac la baionetă la Manuela și Bianca! A dat cărțile pe față și le-a distrus



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Anunț bombă la Puterea Dragostei! Doi foști concurenți se reîntorc în casa iubirii!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies