Bianca Comănici, însărcinată? Imaginea care a stârnit multe reacții

Bianca Comanici
Bianca Comanici

Cum a apărut fosta iubită a lui Livian la plajă. Bianca Comănici a reușit să îi ia pe toți prin surprindere.

Bianca Comănici i-a lăsat fără cuvinte pe fanii săi, atunci când a plecat la mare. Fosta concurentă de la Puterea dragostei a iscat ub val de reacții în mediul online, după ce a postat două fotografii. Bianca le-a dat mari emoții tuturor, iar unii fani au crezut că este însărcinată,

Bruneta a glumit pe seama pozelor și a ținut să le spună fanilor că este însărcinată, însă ulterior a explicat la ce se referă, mai exact:

„În prima poză puteți observa destul de clar că sunt însărcinată și chiar dacă mulți sunteți surprinși...trebuie

să știți că sunt însărcinată cu multe probleme la 23 de ani, cu un copil, în spirit de glumă...și o mică demonstrație pentru cei care spun că la 54 de kilograme ale mele, nu pot avea burtică și în a doua poză celulită!!! Mă omoară Buhnici că am fost la plajă așa!!!", a scris Bianca Comănici, pe contul personal de Instagram.

Bianca Comanici insarcinata
Bianca Comanici pare insarcinata[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cristian Comănici și Ștefania de la Casa iubirii, cel mai nou cuplu din showbiz?: „Nu aș vrea să îmi rănească inimioara”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Maria Comănici (@comanicibianca)

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Într-adevăr, în prima fotografie, Bianca pare însărcinată, însă, fotografiile pot fi extrem de înșelătoare.

Prietenii virtuali i-au sugerat să fie mai dezinvoltă și să renunțe la pantalonii scurți la plajă, chiar dacă are celulită.

Citeste si: „Avem o ecuație de gradul patru”. Reacția Biancăi Comănici, după ce a aflat că fostul ei partener este împreună cu Simina Loica

Bianca Comanici
Bianca Comanici a plecat in vacanta[Sursa foto: Instagram]

Bianca le-a promis că va face tot posibilul să fie mai deschisă acestei idei:

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Nu mă simt confortabil 🙏🏻 poate la un momentan voi fi mai deschisă la minte din punctul ăsta de vedere 😂”, a scris Bianca pe contul său de Instagram.

Bianca Comănici, dezvăluiri despre viața personală

După despărțirea de Livian, Bianca Comănici a mai avut o relație de scurtă durată cu Andrei de la Survivor, apoi a preferat să fie mai discretă în legătură cu ce se întâmplă în viața sa.

Nu am avut eu cel mai mare succes în dragoste, tocmai fiindcă m-am lăsat ghidată de ceea ce credeam că va spune lumea, dar de când fac ce simt, chiar am mare succes. Le sfătuiesc și pe fetele care vor să cucerească băieții să fie puțin mai inabordabile sau invers, acum depinde și de caz. Este foarte important să meargă după intuiție de fiecare dată sau dacă le e frică să se îndrăgostească de un băiat, să vorbească cu mai mulți, doar ca amici sau simplu flirt.

Doar așa poți ajunge să nu mai suferi, fiindcă toți avem nevoie de afecțiune sau comunicare, iar dacă nu o primim de la acea persoană, ajungem să suferim. Însă noi, oamenii, trebuie să trăim toate experiențele astea, ale tinereții mai ales, chiar dacă sunt grele sau frumoase.", a declarat Bianca Comănici pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies