Bianca Comănici iubește din nou? „Cochetez și eu cu cineva!”

ianca Comănici iubește din nou? „Cochetez și eu cu cineva!”
Bianca Comănici iubește din nou? „Cochetez și eu cu cineva!”

Bianca Comănici a făcut dezvăluiri neașteptate în urmă cu puțin timp în legătură cu viața sa amoroasă.

Bianca Comănici, câștigătoarea celor două sezoane ale show-ului matrimonial Puterea Dragostei, este, în mod clar, cea mai îndrăgită concurentă a emisiunii fenomen. Frumoasa brunetă a câștigat inimile telespectatorilor pe parcursul celor două sezoane, rămânând astfel în atenția lor și după ce a părăsit Casa Dragostei. Internauții sunt extrem de nerăbdători să afle cât mai multe detalii din viața Biancăi și abia așteaptă să descopere cine îi va cuceri inima.

În ediția precedentă a emisiunii „Bărbați vs Femei”, pe care o puteți urmări începând cu ora 18:00, live pe Wowbiz.ro, Bianca Comănici a surprins intenauții cu o dezvăluire neașteptată. Bruneta a mărturisit, în glumă, că nu este singură, urmând să completeze această afirmație cu faptul că este, de fapt, îndrăgostită de job-ul ei.

„Nu sunt singură, așa cochetez și eu cu cineva.

De ce crezi că stralucesc?! Nu, oameni buni, sunt singură, puteți să mă căutați, să vorbim.(...) Îndrăgostită de muncă”,  a declarat Bianca Comănici în ultima ediție a emisiunii „Bărbați vs Femei”. 

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei își prezintă iubita! Cei doi tineri au planuri mari împreună: „Facem 5 copii!”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Bianca Comănici și-a luat permisul de conducere

ianca Comănici iubește din nou? „Cochetez și eu cu cineva!”

Bianca Comănici a început să ia ore de condus în urmă cu doar câteva luni și iată că în prezent poate să culeagă roadele muncii sale, întrucât a trecut cu brio examenul.

Bianca Comănici și-a luat permisul de conducere și iată că își poate conduce bolidul de lux, cumpărat cu puțin timp în urmă, pe străzile din București.

„Este pe gustul meu, nu era chiar ce aveam eu în plan, dar ma bucur ca am gasit-o, ca are principalele dotari, cutie automata, să fie crem pe interior, sa aiba senzori de parcare, sa aiba piele interesanta pe interior si am garantie, foarte important.

Ma bucur ca am rezolvat si am scapat de problema. Cu toate ca n-am permis, dar am masina.

Stiti cum e vorba aia: n-am casa, dar am BMW.

Dar mai bine cumparam casa inainte, dar nu-i problema, e buna si masina”,   povestea  Bianca Comănici  în urmă cu câteva luni. 

 

Citeste si: Aya și Andrei de la Puterea Dragostei s-au împăcat! Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies