Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei își prezintă iubita! Cei doi tineri au planuri mari împreună: „Facem 5 copii!”

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu a filmat în sfârșit un vlog cu iubita lui și a răspuns la întrebările fanilor! Ce planuri de viitor au cei doi îndrăgostiți

Fostul concurent la Puterea Dragostei și frumoasa lui iubită trăiesc o adevărată poveste de dragoste de mai bine de un an, iar vestea că s-au mutat împreună i-a bucurat enorm pe fani. Încă de la începutul relației, Bogdan a ascuns identitatea feneii pe care o iubește, dar iată că a decis în sfârșit să filmeze un vlog cu ea și să răspundă deschis la întrebările curioșilor.

Citeste si: Cristian Comănici, dezvăluiri despre Andrada de la Puterea Dragostei! Ce relație au cei doi: „Ne-am văzut ieri”

Bogdan Mocanu, primul vlog cu iubita lui
Bogdan Mocanu, primul vlog cu iubita lui[Sursa foto: Captură YouTube]

Bogdan Mocanu, detalii din viața lui amoroasă. Ce planuri are tânărul

Cei doi s-au cunoscut în luna mai, 2020, atunci când Bogdan i-a găsit profilul de Instagram și i-a răspuns la o fotografie, iar de atunci lucrurile au evoluat și așa au ajuns să formeze un cuplu. Mai mult, cei doi au decis să se mute împreună și pare că se înțeleg foarte bine.

Cu toate acestea, fostul concurent la Puterea Dragostei a ales să îi țină ascunsă identitatea de ochii curioșilor, iar aceasta a fost de acord, drept pentru care nici în vlogul filmat curând nu apare în cadru.

Din ce au vorbit cei doi pe YouTube se cunosc doar câteva detalii despre aspectul domnișoarei misterioase, și anume că are undeva la 1,75 metri înălțime și 60 de kilograme. Ce se mai știe însă este că îl iubește mult pe Bogdan și își dorește să rămână cu el pentru mult timp de acum încolo.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Veste minunată pentru Bianca Comănici! Câștigătoarea de la Puterea Dragostei a luat permisul de conducere!

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu[Sursa foto: Instagram]

„Cel mai mult îmi place la el că mă iubește mult. Pentru noi, fericirea înseamnă să ne certăm, să ne împăcăm de 5 ori într-o zi.

M-a atras la Bogdan, în primul rând, caracterul.

Nu este bărbatul cu care voi rămâne, dar este bărbatul cu care îmi doresc să rămân", spunea iubita acestuia. 

Planuri mari de viitor are și Bogdan, care spune sincer că vrea să își întemeieze o familie cu ea și chiar să se căsătorească cât mai curând.

„Mai repede decât crezi tu( n.r.- căsătorie).

Facem vreo 5 copii", spune fostul concurent de la Puterea Dragostei.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Maria Chițu de la Survivor România 2021 este complexată de sânii ei prea mari? Dezvăluirile făcute de vedetă în legătură cu decolteul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies