Cristian Comănici, dezvăluiri despre Andrada de la Puterea Dragostei! Ce relație au cei doi: „Ne-am văzut ieri”

Cristian Comanici
Cristian Comanici

Cristian Comănici a vorbit în exclusivitate la WOWbiz.ro despre viața lui intimă. De cine este îndrăgostit tânărul

Invitat în platoul WOWbiz.ro, Cristian Comănici a făcut noi dezvăluiri despre viața lui personală și a luat prin surprindere fanii emisiunii Puterea Dragostei. Printre subiectele abordate s-a aflat și cel legat de Andrada și Cazi, de asemenea foști concurenți. Ce se întâmplă în relația celor doi ne spune chiar Cristian:

„Nu știu dacă s-au împăcat, dar eu simt că se vor împăca. Probabil nu vor să facă un anunț pentru că vor interveni persoane din exterior, iar lucrul asta poate dauna unei relații.

Eu sper că se vor împăca și așa cum ai spus sunt două pietre tari și cred că Andrada este o piatră mai tare decât Cazi. E un om foarte dag mie (n.r. Cazi), deși ne-am certat prin emisiune. Eu am toată încrederea în ei și vreau să-i văd împăcați!”, a declarat acesta.

Citeste si: Veste minunată pentru Bianca Comănici! Câștigătoarea de la Puterea Dragostei a luat permisul de conducere!

Cristian Comanici
Cristian Comanici[Sursa foto: Instagram]

Detaliul care a surprins pe toată lumea a fost că Andrada și Cristian se întâlnesc în fiecare zi, dar nu pentru că au vreo legătură amoroasă, ci strict profesional. Fostul concurent la Puterea Dragostei a mărturisit că este coleg cu Andrada și, mai mult decât atât, sunt pe aceeași tură.

„Andrada chiar e colegă de muncă cu mine și lucrăm chiar pe același program.

M-am vazut cu Andrada”, a mai spus tânărul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Doliu în familia lui Cristian Jitaru! Fostul concurent de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite: „S-a chinuit enorm”

Cristian Comanici și Bianca Comanici
Cristian Comanici și Bianca Comanici[Sursa foto: Captură video]

Cristian Comănici a recunoscut! Se iubește în secret cu o domnișoară misterioasă

În timpul discuției, Bianca Comănici i-a reamintit lui Cristian că la începutul sezonului 3 Puterea Dragostei a spus că este atras de Andrada, iar de la o relație simplă de prietenie până la una de dragoste mai este doar un pas. Imediat după, Cristian s-a apărat și a dat cărțile pe față! 

Fostul concurent a dezvăluit că are deja o relație, dar nu vrea să ofere mai multe detalii momentan.

Citeste si: Aya și Andrei de la Puterea dragostei au dezvăluit motivele despărțirii: „M-am simțit controlată...”

Cristian Comănici:  Am zis la începutul sezonului. Cred că am făcut un top 3 și am spus că fetele care mi-au atras atenția au fost Mădălina, Andrada și Mariana, desigur, dar am ajuns să o cunosc pe Andrada și o văd ca pe o soră. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bianca Comănici:  Nu se știe, de la o prietenie se poate ajunge la o relație!

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit! Frumoasa blondă zâmbeşte din nou

Cristian Comănici: „ Vreau să fac și eu un anunț: am iubită! Ca să nu mai discutăm despre așa ceva. O să vă fac cunoștință cu ea peste ceva timp”,  a fost dialogul savuros dintre cei doi. 

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Mariana de la Puterea Dragostei vorbește despre relația cu Cristian Comănici: "Mă simțeam protejată în momentul în care îl vedeam"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies