Doliu în familia lui Cristian Jitaru! Fostul concurent de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite: „S-a chinuit enorm”

Cristian Jitaru
Cristian Jitaru

Cristian Jitaru a pierdut o persoană importantă din viața lui! Cum se simte acum fostul concurent de la Puterea Dragostei

Cristian Jitaru își revine cu greu după pierderea unei persoane foarte importante din viața lui! Este vorba despre bunica acestuia, pe nume Jeni, care s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani.

Tânărul a povestit că bunica lui suferea mult din cauza bolii pe care o avea, iar în ultima săptămână din viață starea ei de sănătate se înrăutățise dramatic. Fostul concurent de la Puterea Dragostei mărturisește că face mari eforturi pentru a se împăca cu ideea că bunicii lui nu mai sunt alături.

Cristian Jitaru
Cristian Jitaru[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Povestea de viață a lui Beni, băiețelul crescut de familia Sterp! „A găsit în noi familia potrivită...”

„Era bolnavă, în ultima săptămână s-a chinuit enorm. Făcea cel mai bun mi-c dejun. Țin minte și acum...mă lăsa tati la mamaie și dimineața mă trezea mamaie cu ceai, felii de margarină cu gem, erau cele mai bune ”prăjituri”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Îmi pare atât de rău că a luat-o Dumnezeu...încerc să mă consolez cu ideea că este mult mai liniștită acolo în ceruri și că este și tataie (bărbatul vieții ei), tot în ceruri, lângă ea”, a mărturisit Cristian Jitaru.

Citeste si: Bianca Comănici, copleșită de emoții! Ce spune vedeta despre relația cu părinții ei: „Tata a fost strict cu mine!”

Bunica lui Cristian Jitaru
Bunica lui Cristian Jitaru[Sursa foto: Instagram]

Cristian Jitaru și Mona vor deveni părinți? Ce spune frumoasa vedetă

Relația dintre cei doi a suferit multe schimbări de-a lungul timpului, dar foștii concurenți de la Puterea Dragostei nu au putut ascunde la nesfârșit sentimentele puternice care îi leagă, așa că au decis să își continue frumoasa poveste de dragoste.

Citeste si: Gina Pistol, dezvăluiri neaşteptate! Cu ce momente s-a confruntat vedeta în trecut: „Numai eu știu ce a fost în sufletul meu!”

Cristian Jitaru și Mona
Cristian Jitaru și Mona[Sursa foto: Instagram]

Deși Mona are deja un băiețel dintr-o relație anterioară, fanii nu s-au putut abține și au întrebat-o dacă mai așteaptă un copil, având în vedere relația bună pe care o are cu Jitaru. Așadar, tânăra a ales să lămurească lucrurile pentru a pune stop zvonurilor care circulă pe internet.

„Aceasta este una dintre multele intrebari daca sunt insarcinata. Nu sunt insarcinata..”, a spus Mona, pe contul ei de Instagram.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Semne că nu ar trebui să regreţi că aţi ajuns la despărţire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies