Gina Pistol, dezvăluiri neaşteptate! Cu ce momente s-a confruntat vedeta în trecut: „Numai eu știu ce a fost în sufletul meu!”

Gina Pistol
Gina Pistol

Gina Pistol și-a făcut curaj și a povestit prin ce momente delicate a trecut înainte de a rămâne însărcinată.

Gina Pistol și Smiley trăiesc o adevărată poveste de dragoste și sunt în culmea fericirii după ce a apărut pe lume Josephine, unica lor fetiță.

Cei doi nu își ascund viața privată și povestesc în fiecare zi despre cum își văd copilul crescând, puțin câte puțin, chiar sub ochii lor, iar acest lucru îi bucură nespus de mult.

Citeste si: Emily Burghelea și soțul ei au ajuns la spital! Ce s-a întâmplat în timp ce făceau ultimele pregătiri pentru nuntă

Gina Pistol și Smiley
Gina Pistol și Smiley[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Gina Pistol vorbește despre trecutul ei! Cu ce situații s-a confruntat vedeta

Cunoscuta prezentatoare TV a vorbit, în cadrul unui interviu, despre momentele dificile prin care a trecut înainte de a rămâne însărcinată și despre faptul că și acum se gândește la ceea ce s-ar fi putut întâmpla.

Gina Pistol afla, în urma unui control de rutină la doctor, că nu va putea rămâne însărcinată, veste ce a distrus-o la momentul respectiv.

Citeste si: Andreea Raicu vrea un copil! Ce planuri de viitor are vedeta: „Sper cât mai curând...”

Gina Pistol
Gina Pistol[Sursa foto: Instagram]

Mai mult, presiunea din partea fanilor și chiar a persoanelor apropiate au făcut-o să sufere și mai mult.

Vedeta mărturisește că era întrebată în nenumărate rânduri când are de gând să facă un copil, lucru pe care nu suporta să îl audă, având în vedere faptul că abia aflase tragica veste de la doctor.

Viața mea a fost un șir nesfârșit de întrebări care duceau î n aceeași direcție, ”Când o să ai și tu un copil”, ”când ai de gând să faci și tu un copil”, ” de ce nu ai un copil la vârsta asta”, întrebarea asta mi se pare că este prea intruzivă pentru o femeie pentru că nu ști prin ce trece

femeia respectivă. După ce am aflat în urma unui control de rutină că am șanse foarte mici să rămân însărcinată, adică undeva la 0,1, această întrebare îmi tulbura liniștea ce oricum încercam să o mențin cu greu în sufletul meu și de fiecare dată îmi puneam pe chip zâmbetul social și răspundeam când o să fiu pregătită, când o să fie, dar numai eu știu ce era în sufletul meu .”, a mărturisit vedeta.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Leigh-Anne Pinnock din trupa Little Mix a născut gemeni! Prima poză cu bebelușii frumoasei cântărețe

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies