Bianca Comănici s-a tatuat! Ce semnificație sentimentală are?!

bianca comanici tatuaj
Bianca Comănici și-a făcut primul tatuaj și a dorit să împărtășească vestea cu fanii de pe rețelele de socializare

Bianca Comănici și-a făcut primul tatuaj și a dorit să le împărtășească și fanilor ei semnificația modelului ales. Ce a declarat frumoasa vedetă?

Bianca Comănici a mai făcut un pas prin care și-a surprins fanii care o iubesc necondiționat de când frumoasa brunetă a participat la Puterea Dragostei. Vedeta de la Kanal D și-a făcut primul tatuaj permanent.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei și-a făcut primul tatuaj

Bianca Comănici le-a dezvăluit următorilor de pe rețelele de socializare că și-a făcut primul tatuaj permanent. Frumoasa brunetă a mărturisit că a fost puțin nehotărâtă atunci când a luat decizia de a-și tatua ceva pe piele pentru totdeauna, însă acum este mulțumită de alegerea făcută.

Citeste si: Bogdan Mocanu, despre relația lui Jador de la Survivor 2021 cu Georgiana: "Asta îi ziceam lui Ionuț..."

„Nu credeam vreodată că o să ajung să trăiesc această zi! Mi-am făcut primul tatuaj!”, a declarat Bianca Comănici pe InstaStory, acolo unde a făcut anunțul legat de tatuaj.

bianca comanici semnificatie tatuaj
Bianca Comănici rămâne una dintre cele mai apreciate concurente care au participat vreodată la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

Bianca Comănici a menționat că părinții ei au fost șocați atunci când au auzit de decizia luată de vedetă, însă a spus acest lucru mai în glumă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei are o nouă iubită?! Iată fotografia care a făcut furori!

„Mi-am amintit că mă omoară tata dacă mă vede cu tatuaj! Mi-a zis că nu mai am ce căuta la el acasă”, a declarat Bianca Comănici.

bianca comanici primul tatuaj
Bianca Comănici a dorit să împartă cu fanii de pe rețelele de socializare primul tatuaj pe care și l-a făcut[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

Tatuajul pe care și l-a făcut Bianca Comănici reprezintă o fetiță care este cu capul în nori, ceea ce o reprezintă, după cum menționează fosta câștigătoare de la Puterea Dragostei.

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei și-a făcut un tatuaj[Sursa foto: Captură YouTube]

Bianca Comănici și Andreea Mantea, revedere emoționantă la "Trăiri, alături de Andreea Mantea"

Bianca Comănici și Andreea Mantea s-au reîntâlnit după multă vreme și cele două au avut parte de momente extrem de emoționante.

„Sunt mai bine acum, adică, am trecut peste aș putea să spun, cu relația, am început să învăț pentru școala de șoferi...De el nu vreau să deschid subiectul...acolo eram la emisiune și lumea s-a obișnuit cu mine, da, nu toată lumea nu reușește să mă facă să mă deschid și am încercat să închid subiectul cât am putut...Nu, prefer să ignor, e mai bine așa. Cred că acum am iubit, pentru că am realizat după că l-am iubit, nu în timp ce eram într-o relație pentru că mi-am dat seama că fericirea lui este fericirea mea. Dacă

este fericit și eu sunt fericită, cu toate că nu am mai păstrat legătura deloc”, i-a spus Bianca Comănici Andreei Mantea.

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Un cuplu a fost descalificat de la Puterea Dragostei, după ce a solicitat eliminarea din competiție!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies