Bianca Comănici se gândește deja la nuntă! Bruneta a dezvăluit cum vrea să organizeze marele eveniment: „Nu facem nimic pompos”

Bianca Comănici
Bianca Comănici

Fosta concurentă la Puterea Dragostei a vorbit, de curând, despre cum și-ar dori să se desfășoare nunta ei. Ce detalii a oferit bruneta când a fost întrebată despre dansul mirilor.

Bianca Comănici a dezvăluit, în ultima ediție a emisiunii „Bărbați vs Femei”, de pe WOWnews.ro, cum și-ar dori să se desfășoare nunta ei, dar și cum va arăta dansul mirilor. Bruneta i-a spus totul colegului ei de platou, Ștefan Ciuculescu, alături de care a și îndeplinit o serie de provocări interesante.

Citeste si: Cristian Marinescu și Alexandra de la Puterea dragostei s-au împăcat: „Ne-am văzut așa cum ne-a lăsat Dumnezeu”

Bianca Comănici
Bianca Comănici[Sursa foto: Instagram]

Cum ar putea arăta nunta Biancăi Comănici

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și Ștefan Ciuculescu au fost provocați să mărturisească cine face mai bine anumite lucruri, iar la capitolul dans au avut parte de câteva surprize.

„Cine se cunoaște mai bine, într-un fel sau altul sau cine recunoaște mai bine!(...)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cine e mai asumat! Practic, cât de bine ne cunoaștem, cât de bine ne asumăm lucrurile, cât de mult, cât de corecți suntem cu noi”, a spus Ștefan Ciuculescu la începutul emisiunii de pe WOWnews.ro.

Foarte sinceră de fel, Bianca Comănici a recunoscut că nu este deloc expertă la dans, Ștefan Ciuculescu fiind mult mai bun la acest lucru.

„Tu știi să dansezi mai bine!(...)

Unde știu eu să dansez că zici că sunt pițigoi”, i-a spus Bianca, colegului său de emisiune, în clipul video de pe YouTube.

Citeste si: Kinga lipseşte noaptea din Casa Iubirii. Andreea Mantea s-a supărat: „Cu cine te-ai văzut?”

Provocarea celor doi a ajuns imediat pe TikTok, iar mai apoi Bianca Comănici a fost întrebată și ce va face la nuntă, atunci când va fi dansul mirilor.

Cum nu mulți se așteptau, bruneta a mărturisit că nunta sa va fi non-conformistă și că dansul mirilor nu se va desfășura în mod tradițional.

„În primul rând, nu va trebui! Nunta mea va fi una non-conformistă. Nu va exista nimic tradițional. Adică dansul mirilor va fi ceva foarte lejer. Nu facem vals, nu facem nimic pompos. Nu va fi cazul.

Până și tata mi-a spus că trebuie să învăț să dansez Sârba pentru că o să-l fac de râs”, a declarat Bianca Comănici la Bărbați vs. Femei.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Replici dure între Kinga şi Sorin. „Dacă îmi plăcea de Sorin... era al meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies