Bianca Comănici și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei sunt din nou împreună?! „I-am zis să ieșim la un suc și…”

Alex Bobicioiu și Biana Comănici
Alex Bobicioiu și Bianca Comănici în timpul emisiunii Puterea Dragostei.

Se pare că Bianca Comănici și Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei au îngropat securea războiului chiar în timpul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”. Oare frumoșii tineri sunt dispuși să își acorde o nouă șansă?

Bianca Comănici și Alex Bobicioiu au format, chiar dacă nu pentru mult timp, un cuplu în timpul emisiunii „Puterea Dragostei”. Cei doi nu au mai vorbit o perioadă lungă de timp, iar atunci când o făceau, se înțepau și ajungeau să se certe din nimicuri, semn că între ei au rămas foarte multe lucruri nespuse și sentimente nerezolvate.

Citeste si: S-a aflat ADEVĂRUL despre Florentina, iubita lui Livian de la Puterea Dragostei! A vorbit cu mai mulți concurenți de la celebra emisiune!

Bobicioiu și Bianca Comănici.
Alex Bobicoiu și Bianca Comănici după ce s-au împăcat... ca amici![Sursa foto: Captură YouTube]

Invitați în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”, cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei au decis să discute despre modul în care au relaționat după despărțire. Mai mult decât atât, Alex Bobicioiu a realizat dezvăluiri în premieră și a dat de înțeles inclusiv că s-ar împăca oricând cu Bianca Comănici.

Se împacă Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei cu prima sa iubită din casă, Bianca Comănici? Avem toate detaliile!

Extrem de apropiați pe parcursul interviului susținut de moderatoarea emisiunii, Cornelia Ionescu, Bianca Comănici și Alex Bobicioiu au fost provocați să discute despre relația lor nu doar de frumoasa prezentatoare, ci și de Thalida Trofin care esta buna prietenă a amândurora. Întrebat de ce nu s-a mai văzut cu Bianca, răspunsul lui Alex Bobicioiu a surprins pe toată lumea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Alex Bobicioiu și Bianca comănici.
Bianca de la Puterea Dragostei și Alex bobicioiu în platoul „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Păi dacă ea a stat numai în Turcia? Nu aveam cum să ies eu cu ea în condițiile în care era cu Livian, în condițiile în care era supărată și în condițiile în care eram și blocat și în condițiile în care nu știam dacă va mai vrea vreodată să vorbească(,) cu mine, la modul că eram certați…

Citeste si: Alex Oianu de la Puterea Dragostei, prima fotografie alături de noua sa iubită!

Am lăsat toate răutățile deoparte, nu am nicio treabă, nu țin răul. Da, de ce nu (n. red.- să iasă în oraș cu Bianca Comănici)?! Eu i-am zis să ieșim la un suc, dar nu mi a dat nici seen… La modul, hai se ieșim și să uităm de toate răutățile, să rămânem prieteni- la asta m-am referit.” a explicat Bobicioiu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bianca comănici și Alex Bobicioiu
Împăcarea anului la Puterea Dragostei între Alex Bobicioiu și Bianca Comănici.[Sursa foto: Captură YouTube]

„M-ai iubit, mă! Tu chiar m-ai iubit!” a declarat Bianca Comănici, vizibil surprinsă de detaliile pe care Alex Bobicioiu și le-a amintit despre ea.  „Thalida a fost omul care mi-a fost alături în perioada în care eu am fost cu tine. Mi-a ascultat toate prostiile și mi-a spus câte prostii am în cap. Dacă ăsta (n. red.- Alex Bobicioiu) nu răspundea la telefon, îi spuneam ei și înjuram sau ce ziceam.

A avut multă grijă de mine Thalida și mă asculta cu orele. ”, a mai adăugat Bianca, marea câștigătoare a primelor două sezoane de la Puterea Dragostei.

„Ia uite ce bine arătăm pe televizor amândoi, vezi? (…) Nu, n-am iubit-o (n. red.- pe Bianca). Am ținut la ea, chiar mi-a fost foarte dragă, sincer.” A mai adăugat Alex Bobicioiu.

Citeste si: Thalida de la Puterea Dragostei, dezvăluiri surprinzătoare despre iubita Lui Livian! „ Avea ceva cu el, o aventură...”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Momente grele pentru Mary! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a pierdut pe cineva apropiat! „Avem un deces...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies