Bianca de la Puterea dragostei, dezvăluiri neașteptate: „Am să vă spun ce mi s-a întâmplat...”

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei despre ce se întâmplă în viața sa

Tânăra a dezvăluit ce s-a întâmplat în ultima perioadă în viața sa. Ce secret uriaș a ascuns Bianca de la Puterea dragostei.

Vești neașteptate despre Bianca de la Puterea dragostei! După ce în ultima vreme nu a fost prea activă pe conturile de socializare, tânăra a dezvăluit ce se întâmplă în viața sa.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei este decisă să înceapă o nouă viață, după ce luni întregi a plâns din cauza lui Livian. Bianca a dezvăluit pe Instastory ce planuri de viitor are.

Citeste si: Adevărul despre Livian de la "Puterea Dragostei" și Florentina! De ce s-au despărțit cei doi?!

„Probabil vă întrebați ce s-a întâmplat cu mine în această perioadă de nu am mai postat pe Youtube aproape nimic. Am fost activă pe Instagram, însă eu nu consider că am fost destul de activă, însă mâine seară am să fac un live și am să vă lămuresc, am să vă spun ce mi s-a întâmplat. Dacă ați văzut story-ul anterior cu sfârșitul, are legătură cu ce s-a întâmplat cu mine.

Nu sunt foarte multe persoane care știu, însă o să vă spun vouă, așa cum pot eu, să nu fac rău nimănui și începem o nouă viață”, a dezvăluit Bianca în cadrul InstaStory.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei despre ce s-a întâmplat în viața sa[Sursa foto: Instagram]

Bianca a încercat să uite de Livian de la Puterea dragostei

Ultimele luni nu au fost deloc simple pentru Bianca. După ce a revenit în România, Bianca a locuit pentru o scurtă perioadă de timp cu Livian. Fiul lui Nelson Mondialu a dezvăluit în direct că s-a despărțit definitiv de Bianca și că formează un cuplu cu o altă tânără, Nicoleta Florentina.

Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei” s-a împăcat cu fostul iubit! Primele declarații despre bărbatul care o face fericită

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În tot acest timp, Bianca a încercat să uite de această poveste de dragoste. La un moment dat, s-a ținut de mână cu un alt băiat, însă și-a dat seama că încă mai are sentimente pentru Livian:

„Pentru că acum vreți să știți ce vreau să spun, am văzut că unii mi-ați pus pumnul în gură și nu știu de ce. Eu am specificat de la început că o să vorbesc de trecut, chiar dacă vă deranjează.

Este normal să știți. Noi am vorbit până aproape de ziua lui, dar el devenise mai rece. După ziua lui, eu am preferat să nu îl mai caut, am încercat să mă apropii de altcineva, dar nu am putut să văd acea persoană potrivită pentru mine. Nu am vorbit în privat, pur și simplu ne-am cunoscut, am încercat ceva, m-am ținut de mână cu o altă persoană, atâta tot”, a dezvăluit Bianca Comănici în cadrul unui live.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Bianca de la „Puterea Dragostei” s-a împăcat cu fostul iubit! Primele declarații despre bărbatul care o face fericită

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies