Bianca de la Puterea dragostei, la un pas de moarte: „Mulțumesc lui Dumnezeu”

Bianca si Berna
Bianca si Berna

Ce s-a întâmplat cu fosta iubită a lui Livian în urmă cu puțin timp. Concurenta a dezvăluit totul prin intermediul unui vlog.

Bianca de la Puterea dragostei și Bernadett au trecut prin clipe de groază. Cele două concurente de la Puterea dragostei au rămas la ore târzii în Istanbul fără internet și fără posibilitatea de a contacta pe cineva și au avut parte de o experiență pe care nu o vor uita niciodată.

Citeste si: Decizia radicala luata de Bogdan Mocanu si Andra Volos in plina criza de coronavirus!

Întoarse de la sală, Bianca și Berna au fost lăsate de către taximetrist la numai câteva minute de Taksim și au avut parte de o mulțime de peripeții până au ajuns la hotelul unde au fost cazate. Cele două au fost la un moment dat la un pas de accident și au filmat totul.

Citeste si: Un nou cuplu la Puterea dragostei? Cu cine a fost surprinsă Ligi în urmă cu puțin timp

„Dacă ar ști Livian, ce mi-ar face, mi-ar tunde moțul. Nici nu avem internet. Știi că noi trebuie să sărim gardul și să sărim tocmai acolo. Nu trece nimeni, trec doar câteva mașini. Am sărit gardul, se uită polițistul la noi. Nu ne dă amendă. Numai să nu pățim ceva, aia ar fi ceva, să pățim ceva. Am fost la sală și știi cum o să mâncăm noi acum, cu poftă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Bianca si Berna
Bianca si Berna

Am primit acest fes de la Livian. Oameni buni, era să mor, noroc că m-a ținut Berna, că era să mă calce mașina. Tati, să nu mă omori. Când am văzut, m-am șocat și m-a tras înapoi. Eu am zis că putem trece.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am învățat bine, că nu am stat degeaba un an și ceva aici”, a dezvăluit Bianca pe vlogul său, amintind că Livian ar certa-o dacă ar ști că a ieșit în mulțime și a mers cu metroul.

După ce au reușit să ajungă în locurile cunoscute, Bianca și Berna au mers să mănânce sushi, iar apoi s-au dus la hotel

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies