Un nou cuplu la Puterea dragostei? Cu cine a fost surprinsă Ligi în urmă cu puțin timp

Ligi de la Puterea dragostei
Ligi de la Puterea dragostei

Fanii emisiunii Puterea dragostei au avut parte de o surpriză de proporții. Cu cine a fost surprinsă Ligi, una dintre cele mai îndrăgite concurente.

La doar o zi după ce Mariana de la Puterea dragostei a aruncat bomba în legătură cu doi dintre colegii săi, o fotografie postată pe o rețea de socializare i-a luat pe toți fanii emisiunii prin surprindere.

Ieri, Mariana a dezvăluit că a văzut când Cătălin și Ligi s-au sărutat, iar cei doi au explicat că nu a fost vorba decât despre un sărut pe obraz. Cu toate acestea, astăzi, Ligi a pus pe Instastory o fotografie alături de Cătălin, iar cei care îi urmăresc contul de Instagram au fost extrem de surprinși.

Ligi de la Puterea dragostei si Catalin
Ligi de la Puterea dragostei si Catalin

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Concurenta de la Puterea dragostei a evitat să facă fotografii cu alți concurenți de la Puterea dragostei, iar atunci când s-a cuplat cu Phillip, a postat mai multe imagini cu el.

Citeste si: De ce își ține mereu Bernadett de la Puterea Dragostei părul prins în coadă

În rest, Ligi a evitat să se asocieze cu alți colegi de competiție, ceea ce înseamnă că nu este întâmplătoare fotografia cu Cătălin și că cei doi ar putea fi mai mult decât colegi.

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Phillip a făcut publice filmulețe indecente cu ea: „Nu este nimic de judecat...”

Cătălin, susținut de către colegi pentru a o cunoaște mai bine pe Ligi

De altfel, Marius i-a sugerat lui Cătălin să evite discuțiile nocturne cu Ligi și să vadă cum evoluează lucrurile și dacă între ei ar putea fi ceva.

Citeste si: Jador și-a anulat toate concertele! Ce se întâmplă cu familia sa: „Doamne ajută să trecem cu bine...”

Ligi a devenit o femeie liberă după ce a pus punct relației cu Phillip.

De partea cealaltă, Cătălin a vrut să formeze un cuplu cu Ella, însă aceasta i-a explicat că nu este deloc interesată de el, așa că a hotărât să nu o mai caute.

Și cum cei doi sunt singuri în acest moment și au o mulțime de pasiuni comune, printre ele fiind și fitness-ul, fanii lor și-ar dori să îi vadă împreună și să dovedească puterea dragostei.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies