De ce își ține mereu Bernadett de la Puterea Dragostei părul prins în coadă

Berna
Berna

Tu te-ai întrebat vreodată de ce ține Bernadett mereu părul strâns în coadă? Concurenta a dezvăluit un secret dureros din trecutul său. Ce a pățit.


Te-ai gândit vreodată de ce Bernadett, concurenta de la Puterea Dragostei, are părul prins mereu? Acest lucru a atras atenția tuturor și există o explicație.

Bernadett a explicat motivul pentru care își ține mereu părul prins în coadă. Concurenta de la Puterea Dragostei susține că acum părul ei se regenerează, după ce s-a vopsit blondă. Sătulă de comentariile colegilor săi, Berna a decis să își lase părul desfăcut, pentru ca toată lumea să  vadă că este extrem de frumoasă și cu părul lăsat pe umeri.

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Phillip a făcut publice filmulețe indecente cu ea: „Nu este nimic de judecat...”

"Am văzut că toată lumea mă întreabă de ce port coadă. Am să vă răspund. Părul meu se regenerează acum și este în creștere pentru că blondul mi l-a distrus și prefer să îl port în coadă"- este explicația Bernei.

Berna
Berna

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Zilele trecute, Berna a avut un schimb de replici dur cu Ligi, pe care a acuzat-o că doarme machiată. În schimb, Ligi a numit-o pitbull și s-a luat de părul colegei sale. Drept urmare, Berna a decis să apară mai des cu părul desfăcut, iar Phillip, iubitul său, este extrem de încântat de această schimbare de look.

Berna
Berna

Cum arăta Berna în adolescență

Berna
Berna

În urmă cu câteva zile, au apărut și imagini cu Berna de pe vremea când nu era cunoscută. De-a lungul adolescenței sale, Berna a apelat la vopseaua de păr, așa că nu este de mirare că acum are probleme cu podoaba capilară.

Citeste si: Cine e fata care apare în videoclipul lui Jador de la Puterea Dragostei! Nimeni nu se aștepta la asta

Berna
Berna

Fanii ei au putut să o admire în toată splendoarea, fără gene false, sprâncene desenate și machiaj excesiv.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies