Bianca de la Puterea Dragostei, mărturisire cu lacrimi în ochi! "Nu am o casă..." Ce spune despre părinţii ei?

Bianca de la Puterea Dragostei, mărturisire cu lacrimi în ochi!
Bianca de la Puterea Dragostei, mărturisire cu lacrimi în ochi! "Nu am o casă..." Ce spune despre părinţii ei?

Bianca de la Puterea Dragostei nu are casă! Bruneta a spus totul în cadrul unui vlog!

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut mărturisiri cutremurătoare în cadrul ultimului ei vlog. Acuzată că nu îşi vizitează părinţii pentru că nu îi pasă de ei, frumoasa brunetă a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu a mers încă acasă, să-i vadă pe cei care i-au dat viaţă.

Cu ochii în lacrimi, protagonista noastră a recunoscut că nu are o casă şi nu ar fi avut unde să-şi ducă toate valizele cu care s-a întors în România, după ce a petrecut mai bine de un an la Istanbul.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, despre participarea în sezonul 3 al emisiunii: „Abia aștept”

Bianca de la Puterea Dragostei nu are casă! "Am după mine opt bagaje, dar am început să sortez haine să le vând" 

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Am văzut că este o întrebare destul de comună și destul de mulți oameni răutăcioși care mă blamează, mă judecă pentru faptul că încă sunt în București, pentru că nu mi-am văzut părinții de un an de zile și eu încă stau la Mary, mă distrez și așa mai departe.

Citeste si: Lovitura dură dată de Bianca de la Puterea dragostei lui Livian! "Tata nu este de acord cu el"! Declarații exclusive!

Aș vrea să fac bilanțul zilelor și să vă spun că nu am fost la distracție. Iar încă un lucru pe care aș vrea să vi-l spun este acela că eu am obraz. Nu știu dacă știți unii dintre voi ce este acesta, dar eu știu. Înainte să vin în București am vorbit cu mai multe persoane care mă puteau găzdui, dar am rămas la Mary. Nu vreau să fiu o povară pentru nimeni.

Recunosc că oarecum am vrut să testez și prietenia mea cu Mary. Dar lăsând lucrurile astea la o parte, haideți să privim partea cea mai importantă. Vreau să vă explic problema, dar sper ca toată lumea să aibă capacitatea să o înțeleagă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mă simt oarecum vinovată pentru ceea ce fac, pentru faptul că sunt încă la București, dar există un motiv foarte solid. Nu am o casă..Am după mine opt bagaje, dar am început să sortez haine să le vând. Am rămas cu două bagaje. Îmi doream ca înainte să merg la părinți, să îmi las bagajele acasă, pentru că le ocupă foarte mult spațiu acolo ”, a spus Bianca Comănici pe vlog. 

Ce a primit Bianca de la Puterea Dragostei de ziua ei?

Pe lângă flori și haine, Bianca a primit și bani, pentru a-și cumpăra lucrurile pe care și le dorește. La finalul vlogului, Bianca a dezvăluit și ce planuri are, dar și ce crede despre faptul că Livian nu i-a fost alături.

" Prima noastră întâlnire. Soarta ne-a adus în același loc.

M-aș fi bucurat să fie și Livian alături de mine, dar a fost alături de mine prin telefon și l-am simțit alături de mine. Știu că o să vină și el la București. Mi-a promis o zi excepțională, nu aveți de ce să fiți supărați pentru că a reușit să mă facă fericită doar scriindu-mi două-trei lucruri, oferindu-mi un cadou virtual plus florile. Când am aflat că sunt de la el, am rămas așa surprinsă. Abia aștept să mă întâlnesc cu el, mi-e dor de el. Mi-e dor puțin și de emisiune, un pic acolo îmi este, pentru că știu că nu o să mă mai vedeți și sper aici pe Youtube să păstrăm legătura ”, a transmis Bianca pe contul său de Youtube, semn că povestea cu Livian este departe de a de termina.

Citeşte articolul integral AICI

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies