Bianca de la Puterea dragostei, mesaj pentru Livian, la scurt timp după despărțirea de Florentina: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu...”

Livian si Bianca
Livian si Bianca s-au despărțit în luna august

Cea mai îndrăgită concurentă de la Puterea dragostei a vrut să îi transmită un mesaj important fostului său iubit, Livian Nelson Pop.

După ce Livian a negat că s-a văzut cu Bianca Comănici la Cluj Napoca, fosta concurentă de la Puterea dragostei a dezvăluit ce planuri de viitor are.

Frumoasa fostă concurentă nu se mai gândește la Livian și este hotărâtă să fie fericită fără bărbatul alături de care s-a iubit timp de aproape un an.

Citeste si: Mădălina și George de la Puterea dragostei vor să se căsătorească: „Nu v-am spus?”

Bianca are un mesaj important pentru Livian, care s-a împăcat cu Florentina și este mai fericit ca niciodată lângă ea. Fosta concurentă de la Puterea dragostei a oferit detalii despre o persoană importantă din viața ei, care a apărut de curând și i-a arătat că trebuie să privească înainte și să lase tot trecutul în spate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei, surprins în timp ce se sărută cu o tânără misterioasă: „Soră-mea”

„Le urez multă fericire, chiar nu mă mai interesează. Sper să rămână împreună toată viața. Eu am alte planuri și alte persoane pe care vreau să le cunosc. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a adus alte persoane în cale și m-a făcut să îmi revin.

Nu am avut nicio ceartă cu el. Pur și simplu a venit cineva care mi-a arătat că putea fi mai bine de atât, mi-a explicat că se putea mai bine', a spus emoționată, Bianca Comănici.

Livian de la Puterea dragostei, despre vizita Biancăi la Cluj: „O fantezie”

Sunt relaxat, sunt zen și asta datorită faptului că în fiecare zi merg la antrenament. Însă, până una alta, vreau să vă lămuresc cu privire la anumite aspecte.

Se duc niște războaie în numele meu la care eu nu particip și la care nu vreau să particip. Se pun niște acțiuni în cârca mea, la care eu n-am participat nici măcar cu gândul. Înțepături între fosta și actuala la care eu nu vreau să iau parte pentru că nu mă interesează. Vreau să înțelegeti că o să vin și o să zic mai detaliat tot.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Livian si Bianca
Livian si Bianca s-au iubit timp de aproape un an[Sursa foto: Instagram]

Dacă vă așteptați la fel și fel de acuzații și denigrări....nu, deloc. Dacă aș vrea să povestesc ceva, mai exact despre persoana care vorbește despre mine de zile și încearcă să inducă lumii faptul că eu sunt infidel sau să îi inducă actualei mele iubite fel de fel de gânduri. Eu nu vreau să induc lumii nimic negativ, nici măcar n-am eu în cap nimic negativ despre ea.

Vreau să lămuresc ce ține de mine. E o pură fantezie tot ce se întâmplă de două, trei săptămâni încoace, o lună, nici nu mai știu de cât timp. Și tăcerea e un răspuns. Eu îmi văd de treaba mea și subiectele de învârt în jurul meu, a declarat Livian, la Instastory.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Despărțire surprinzătoare la "Puterea Dragostei"?! Ce se întâmplă între Aya și Cristian Marinescu?!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies