Bianca de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a mers la Cluj: „V-am ascuns anumite chestii...”

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei despre ce s-a întâmplat în viața ei

Ce spune Bianca despre vizita de la Cluj și despre ce s-a întâmplat în viața sa, în ultimele săptămâni.

Bianca de la Puterea dragostei a realizat un vlog în care a vorbit despre ce a făcut în ultima lună, în care fanii ei au observat că nu a fost foarte activă. Zilele trecute, fosta concurentă de la Puterea dragostei a pus pe Instastory niște imagini de la un mall din Cluj Napoca, dar și din avion, iar fanii s-au gândit că aceasta a mers la Livian.

Bianca a decis să facă un live în care să spună câte ceva despre ce s-a întâmplat cu ea în ultimele săptămâni și ce a făcut, de fapt.

 

Nu am cum să confirm anumite lucruri, pentru că nu știu unde s-ar ajunge. Eu nu sunt supărată, sunt foarte bine, recunosc că nu am avut stări foarte bune, pentru că sunt un om care nu poate trăi fără iubire. Nu știu dacă este calitate sau defect, sunt genul de om care luptă extrem de mult. Orice îmi propun, reușesc.

Ideea este că este vorba despre o dragoste, o dragoste aș putea zice cred că este o dragoste imposibilă, din păcate. Aș vrea să cred că este un sfârșit pentru mine, nu știu dacă este și pentru cealaltă persoană.

Am avut o pauză de o lună de zile, am avut multe cereri de colaborări pe care le-am ignorat, recunosc că luna asta nu am avut grijă de mine, nu m-am focusat pe ce am avut de făcut.

Mi-a fost greu, la început mi-a fost ușor, trebuie să mă ridic. Mă legasem de niște chestii care poate că nu erau adevărate. Am ignorat multe colaborări pentru că nu mă puteam concentra.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Philip de la "Puterea Dragostei", imagini de senzație: „Puterea Dragostei...voi ce alegeți, ciocolată sau vanilie?”

M-am legat de niște chestii, am încercat să mi le bag în cap, a intervenit ceva care m-a întors din drum, Din păcate, am ajuns astăzi aici. Este posibil să regret toată viața dacă nu continui pe drumul acesta, certitudini nu există. Ideea este că cel mai important lucru este că nu sufăr, vreau să fiu fericită, însă nu e atât de simplu precum pare. Sunt mai mulți factori care nu mă lasă să fiu fericită.

Nu sunt nici tristă și nici dezamăgită. Mi-a spus cineva și am aflat o chestie că în această lună eu trebuie să mă concentrez pe carieră. Luna noiembrie a fost pentru mine, am stat mult în casă.

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei a făcut un accident grav: „Abia am luat mașina”

Ideea este că eu nu sunt stresată în urma vieții mele, sunt stresată pentru că v-am ascuns niște chestii.

Trebuie să eviți anumite lucruri, trebuie să și minți. V-am ascuns anumite chestii și sunt acum așa, pentru că vreau să știți și voi despre ce e vorba, dar nu pot spune concret. Unii dintre voi v-ați dat seama. Sunt stresată pentru că mă deschid în fața voastră și când trebuie să ascund niște lucruri mă simt dezamăgită de mine.

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei despre ce s-a întâmplat[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce ai rezolvat cu această vizită? Foarte bună întrebarea. M-ai închis. Nu m-a pus nimeni să aleg între carieră și el. Nu am remușcări că am fost unde am fost. Nu am dat bani mulți cuiva și trebuie să îi recuperez. Este vorba despre ceva sentimental. Ce am rezolvat cu acea vizită? Ce a rezultat din acea vizită? Cred că am convins anumite persoane sau au fost niște demonstrații. Nu am spus unde am fost. Am fost undeva cu avionul.

Acum o lună am zis că o să fac vloguri cu cineva, nu știu cum de l-ați aflat. Roberto nu are nicio treabă în ecuația asta. Voi v-ați gândit că postările pe care le fac sunt pentru cineva anume? Va continua să facă parte din viața ta această persoană? Da. Deși este sfârșitul, nu este sfârșitul”, a spus Bianca, ferindu-se să spună cu subiect și predicat despre cine este vorba.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru perioada 16-22 noiembrie 2020. Două zodii au o săptămână grea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies