Bianca de la Puterea Dragostei şi Livian se împacă? "Te iubesc..."

Bianca de la Puterea Dragostei şi Livian
Bianca de la Puterea Dragostei îl pupă pe Livian

Bianca de la Puterea Dragostei i-a trimis un mesaj superb lui Livian, de ziua lui.

Bianca de la Puterea Dragostei şi Livian dau semne din ce în ce mai multe că s-ar apropia de marea împăcare. Frumoasa brunetă i-a promovat intensiv piesa "lupului" pe conturile ei de pe reţelele de socializare, iar acesta i-a trimis mesaje subliminale de dragoste.

Mai mult decât atât, de ziua fiului lui Nelson Mondialu, câştigătoarea primelor sezoane "Puterea Dragostei" i-a făcut bărbatului pe care-l iubeşte o urare extrem de emoţionantă, din tot sufletul.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, un nou atac dur la adresa Biancăi Comănici! "Haină şi vicleană"

Bianca şi Livian de la Puterea Dragostei
Livian de la Puterea Dragostei îi oferă flori Biancăi[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

" Nu o să îți urez lucrurile astea doar pentru că este ziua ta, îți doresc lucrurile astea pentru tot restul vieții tale.

Îți doresc ca toate dorințele tale să se îndeplinească, îți doresc să fii fericit, să fii iubit și să nu uiți niciodată câți oameni te iubesc, câți oameni te apreciază și sper să rămâi la fel pentru tot restul vieții tale. Te pup, la mulți ani!", i-a transmis Bianca lui Livian printr-un story pe care l-a postat pe instagram.

Bianca de la Puterea Dragostei şi Livian dau semne că ar vrea să formeze, din nou, un cuplu

Pe lângă asta, trebuie să spunem că surse din anturajul celor doi susţin că iubirea dintre protagoniştii noştri ar fi atât de mare încât cei doi ar fi dispuşi să renunţe la orgolii, la trecut, şi la scandaluri şi să îşi mai dea o şansă. Ar fi minunat, Bianca şi Livian fiind într-adevăr doi tineri frumoşi care par predestinaţi. De menţionat este şi faptul că, în ultimele săptămâni, "lupul" a avut reacţii acide la adresa tuturor celor care au atacat-o pe "vulpiţă".

Acesta i-a transmis un mesaj extrem de dur Siminei, după ce soţia lui Zănoagă a jignit-o pe fosta lui iubită.

Bianca Comănici şi Livian de la Puterea Dragostei
Bianca şi Livian se sărută

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: De ce s-au despărțit Livian și Andreea Pirui! Fostul iubit al Biancăi a recunoscut după un an

”Fosta iubită a lui Jador, doamna ce e din același oraș cu mine...(...) A primit Bianca niște mesaje foarte urâte din partea ei... Cum poți tu să blamezi o fată, o fata care e curată, nu umblă cu doi bărbați, nu joacă la două capete...

Cum poți tu să o blamezi când, auzi ce se vorbește, tu, având o relație, umbli cu alt băiat având în burtă copilul altuia (n.r la vremea respectivă, Simina era gravidă). Pe mine situațiile astea mă deranjează, când tu ai o pată extrem de mare pe tine, dar vrei să te scuturi și să dai câțiva stropi și pe alte persoane”, a spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies