Bianca, despre sărutul dintre Robert și Giuly! Ce a discutat concurenta cu Robert în camera roșie: „La mine și la Robert lucrurile s-au clarificat foarte repede.”

Bianca, despre sărutul dintre Robert și Giuly! Ce a discutat concurenta cu Robert în camera roșie: „La mine și la Robert lucrurile s-au clarificat foarte repede.”
Bianca, despre sărutul dintre Robert și Giuly! Ce a discutat concurenta cu Robert în camera roșie: „La mine și la Robert lucrurile s-au clarificat foarte repede.”

Bianca a vorbit despre relația dintre Robert și Giuly.

Ultimul episod din emisiunea „Casa Iubirii”, difuzată pe Kanal D și moderată de către Andreea Mantea, a adus în prim-plan o discuție între Patrick și Bianca, în care concurenta vorbea despre relația dintre Giuly și Robert.

Citește și: Patrick se îndoiește de relația lui Giuly cu Robert! Concurentul nu se lasă convins nici de sărutul dintre cei doi: „Să fie atât de vicleană încât efectiv noi să nu simțim că e vicleană”

Bianca, despre sărutul dintre Robert și Giuly! Ce a discutat concurenta cu Robert în camera roșie
Bianca și Giuly[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Julia și Patrick, discuții neașteptate în camera roșie! Cei doi concurenți au vorbit despre tensiunile din casa fetelor: „Măcar să nu ne jignim, să nu ne aruncăm vorbe neadevărate.”

Bianca: Am fost foarte fericită când i-am văzut că în sfârșit fac pasul ăsta. Eu chiar o întrebam pe Giuly pe gând. Vrem să vedem și noi ceva, dați-ne și nouă ceva de comentat și uite că s-a întâmplat.

Patrick:   Ce discuții ai avut tu cu Robert în camera roșie? Ce ați discutat?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bianca: Am discutat așa de lucruri care se întâmplă în casă. Au fost și discuțiile acelea între noi fetele.

De faptul că Cosmin susține că el mi-ar lua apărarea.

Patrick: Uite, tu acum când stai cu Robert în camera roșie și ați avut alea 5 minute, când te uiți în ochii lui și vorbești cu el, tu nu mai ai absolut nicio emoție, ținând cont că l-ai descris ca fiind bărbatul ideal pentru tine?

Bianca: Nu mai simt nicio emoție de genul ăla care să ducă înspre vreo altă...

Dacă vă amintiți, eu cu Robert nu am avut o cunoaștere. Am zis de el pentru că da, tiparul lui, modul lui de a fi e cel mai apropiat de ceea ce îmi doresc eu.

Julia: Dar ți-ai fi dorit să ai o cunoaștere cu el, doar că a ales-o pe Giuly.

Bianca: Da, nu neg asta.

Asta nu înseamnă că, așa cum îi spuneam și lui, noi nu ne mai putem înțelege foarte bine în continuare.”, a dezvăluit Bianca despre cuplul dintre Giuly și Robert.  

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Patrick, în aceeași situație ca Bianca?

Bianca, despre sărutul dintre Robert și Giuly! Ce a discutat concurenta cu Robert în camera roșie
Sărutul dintre Robert și Giuly[Sursa foto: Instagram]

Patrick pune la îndoială prietenia dintre Bianca și Robert.

Patrick: Știi de ce te întreb asta? Eu sunt într-o situație similară cu tine. Chiar am vrut să fac o probă și am chemat-o pe Larisa la camera roșie, ținând cont că noi am oprit orice cunoaștere și în continuare când mă uit la ea, nu aș putea să o văd ca pe o prietenă.

Bianca: Diferența dintre noi doi este că tu și cu Larisa ați fost într-o cunoaștere și necunoaștere vreo 3 săptămâni. În schimb, la mine și la Robert lucrurile s-au clarificat foarte repede .”, au mai discutat cei doi concurenți.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Patrick consideră că între Virginia și Robi nu există o compatibilitate. Virginia, dezvăluiri despre fosta relație a lui Robi: „Nu vreau să devin și nu vreau să mă schimb pentru nimeni.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies