Julia și Patrick, discuții neașteptate în camera roșie! Cei doi concurenți au vorbit despre tensiunile din casa fetelor: „Măcar să nu ne jignim, să nu ne aruncăm vorbe neadevărate.”

Julia și Patrick, discuții neașteptate în camera roșie! Cei doi concurenți au vorbit despre tensiunile din casa fetelor: „Măcar să nu ne jignim, să nu ne aruncăm vorbe neadevărate.”
Julia și Patrick, discuții neașteptate în camera roșie! Cei doi concurenți au vorbit despre tensiunile din casa fetelor: „Măcar să nu ne jignim, să nu ne aruncăm vorbe neadevărate.”

Julia și Patrick au avut discuții interesante în camera roșie.

În ultima ediție a emisiunii „Casa Iubirii”, difuzată pe Kanal D, Julia și Patrick s-au întâlnit în camera roșie. Cei doi concurenți au discutat despre tensiunile din casa fetelor.

Citește și: Patrick, acuzații la adresa lui Giuly! Concurentul este de părere că tânăra este arogantă. Ce a spus Robert despre această situație: „Nu am simțit-o ca un atac.”

Julia și Patrick, discuții neașteptate în camera roșie! Cei doi concurenți au vorbit despre tensiunile din casa fetelor
Julia[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Discuția dintre Andreea Mantea și Ștefania! Ies la iveală detalii noi despre situația dintre concurenți. Ștefania refuză să îl supere pe Cosmin: „Nu am vrut să pun paie pe foc.”

Patrick: Ce faci Julia?

Julia: Mă plictisesc. Tu ce faci?

Patrick:   Nu mă simt nici eu foarte bine. Sunt așa obosit un pic, amețit de cap. Am mâncat acum niște mere, vitamine. Ce faci, de ce ești irascibilă? Două zile ai fost irascibilă.

Julia: Dar nu sunt irascibilă, doar că m-am săturat de situația asta din casa fetelor. Nu știu, nu poți să pui o întrebare, nu poți să propui nimic că nu se poate efectiv.

Nu se poate. Atâta timp cât ne respectăm cred că e ok pentru toată lumea. Nu trebuie să ne suportăm cu toții între noi. Chit că suntem o mână de oameni. Suntem 6 fete. Bun, nu există posibilitatea să ne înțelegem, măcar să nu ne jignim, să nu ne aruncăm vorbe neadevărate, că ești plictisitoare, că ești nu știu cum și nu știu ce, că nu e frumos.

Patrick: Da, e urât deja.

Julia: Uite, de exemplu, acum 5 minute am întrebat-o pe Bianca ceva referitor la Robert și mi-a zis că nu îmi răspunde și o să răspundă atunci când o să o întrebe doamna Andreea. Bine, atunci stăm toate pe canapele uite așa și nu mai avem subiect de discuție .”, a arătat nemulțumită Julia.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Julia nu înțelege ce ar fi avut Virginia de vorbit cu Robert

Julia și Patrick, discuții neașteptate în camera roșie! Cei doi concurenți au vorbit despre tensiunile din casa fetelor
Giuly, Robert și Julia[Sursa foto: Instagram]

Un alt subiect acordat de cei doi concurenți a fost întâlnirea în camera roșie dintre Virginia și Robert.

Patrick: Hai să te întreb ceva. Ați primit conexiune cu camera de dinainte?

Julia: Că Bianca l-a chemat pe Robert.

Patrick: Și următoarea?

Julia: Nu.

Patrick: N-ați mai primit-o?

Julia: Nu.

Patrick: Îți zic, dar taci din gură.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Julia: Virginia a chemat pe cine?

Patrick: Pe Robert.

Julia: Pe Robert?

Patrick: Da și nu înțelegem de ce. De ce nu l-a chemat pe Robi?

Julia: Uite cum bat chestiile astea la ochi. Giuly spune că nu este deranjată de Bianca pentru că îl cheamă pe Robert, în condițiile în care Bianca și-a dorit ceva cu Robert. Eu am fost criticată când l-am chemat pe Robi, el fiind deja într-o cunoaștere cu Virginia.

Patrick: Pare dubios așa cum Giuly îi spune Biancăi că poate să îl cheme, fără nicio problemă.

Julia: E foarte dubios. Par oarecum vorbite chestiile astea. Și de unde până unde Virginia cu Robert? Să îl cheme ca să ce? Mie mi se pare că orice părere aș avea e greșită, dar dacă peste 10 minute altă fată are aceeași părere ca a mea, nu mai este greșită .”, au discutat Patrick și Julia.   



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Theo Rose, dezvăluiri despre începutul relației sale cu Anghel Damian! Cum a cucerit-o regizorul: „Am simțit o admirație. Era cu totul superior! N-am îndrăznit să gândesc mai departe.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Sebastian este mărul discordiei! Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies