Bianca Drăgușanu a șocat la ultima ei apariție la sală! Ce ținută uluitoare a purtat diva!

Bianca Drăgușanu a șocat la ultima ei apariție la sală! Ce ținută uluitoare a purtat diva!
Bianca Drăgușanu a șocat la ultima ei apariție la sală! Ce ținută uluitoare a purtat diva!

Bianca Drăgușanu a încins spiritele la sală de sport cu ținută ei incredibil de sexy

Bianca Drăgușanu arată fabulos și o știe și ea. Din acest motiv, niciodată, dar absolut niciodată, frumoasă blondă nu își ascunde trupul în haine largi, cu un număr mai mare sau o ținută clasică. De fiecare dată, ea este sexy și "periculos" de provocatoare fie că merge pe stradă, fie se duce la un restaurant sau semnează condică de prezența la un eveniment cu ștaif.

Bianca Drăgușanu, numai în colanți și bustieră scurtă la sală

Bianca Drăgusanu nu se rezumă la alegeri vestimentare doar în situațiile menționate până acum, ci ea alege să arate fabulos chiar și la... antrenamente, acolo unde pariază pe costumații ce îi lasă la vedere cele mai apetisante părți ale corpului.

Așa s-a întâmplat și recent, atunci când Bianca a făcut furori pe... aparate.

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe diva la sală în timp ce făcea o serie de exerciții pentru picioare și abdomen. Îmbrăcată într-o ținută sport, formată din colanți și bustieră, Drăgușanu lasă să i se vadă trupul bine lucrat, mai mult, cum era de așteptat, atrăgea privirile tuturor bărbaților aflați la fața locului. 

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, probleme în paradis?

Citeste si: Bianca Drăguşanu, la Exatlon? Vedeta spune dacă o vei vedea sau nu în scurt timp în Republica Dominicană. "Să fii un superom"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Interviu incendiar cu Bianca Dragusanu! Jurnalistul a intrebat-o daca este prostituata de lux! Vezi cand s-a intamplat si ce a raspuns diva. "Da-i inainte"

Bianca Drăgușanu, apariție de infarct la sală de sport! Cum reușește diva să se mențină

Dacă Bianca Dragusanu a fost o apariție de infarct la sala de sport, totul se datorează stilului ei de viață. Este bine știut faptul că fosta prezentatoare TV are mare grijă la alimentație. De altfel, la un moment dat chiar explica în presă cum a reușit să slăbească șase kilograme într-un timp scurt.

”Merg la sală o zi da, una nu, şi lucrez în medie o oră şi jumătate. Am mereu antrenor personal, pentru că orice persoană încearcă să trişeze exerciţiile, am o fată care stă mereu lângă mine şi care îmi spune cum să lucrez tot corpul, evident pun accent pe fesier şi pe abdomen. Mănânc aproape tot ce îmi doresc, din fericire îmi place mâncarea sănătoasă: există posibilitatea să ies la restaurant şi cineva să comande cartofi prăjiţi cu brânză şi nu mă abţin.
Dar nu fac asta foarte des. Mănânc dulciuri zilnic, sunt fan pavlova (tort de bezea), pentru că prietena mea cea mai bună face această delicatesă. Mi-o face cu foarte puţin zahăr. Sunt fan înrăit, nu pot trăi fără această prăjitură. Mănânc în fiecare zi peşte, fără pâine, iar dacă simt nevoia de carbohidraţi mănânc paste cu fructe de mare. Cam tot ce fac în ultimele trei luni din viaţa mea m-a ajutat să slăbesc vreo 6 kg, faţă de cum eram în vara anului trecut.
Iar asta mâncând pavlova, peşte foarte mult, fructe de mare şi mergând la sală”,
povestea vedeta.

 

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Dezvăluiri uluitoare din trecutul amoros! De ce Bianca Drăgușanu a refuzat să se mărite cu Botezatu! ” Când a fost în tren, s-a dat jos înainte de a ajunge în stație”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies