Bianca Drăgușanu a spus ADEVĂRUL despre Alex Bodi! ”Mi-a virat 6000 de EURO ca să nu mă duc la Poliție!”

Bianca Drăgușanu a spus ADEVĂRUL despre Alex Bodi!
Bianca Drăgușanu a spus ADEVĂRUL despre Alex Bodi!

Divorțul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a fost, în ultima perioadă, cel mai discutat subiect după virusul COVID-19. Cei doi au avut parte de niște scandaluri uriașe, iar blonda a spus, într-un final, adevărul despre fostul său soț.

Deși a trecut foate puțin timp de la separarea oficială dintre cei doi, atât Bianca Drăgușanu, cât și Alex Bodi, au fost prezenți în numeroase emisiuni TV, pentru a expune varianta adevărului în accepțiunea fiecăruia. Conform Cancan, afaceristul Alex Bodi a fost prezent într-o emisiune TV, acum câteva zile, și a  recunoscut că pentru a fi iertat de Bianca, și-a tăiat venele. Mai mult decât atât, Alex Bodi a explicat că a fost agresiv față de fosta sa soție și că a plătit-o pentru a-și răscumpăra greșeala.

Bianca Drăgușanu a spus ADEVĂRUL despre Alex Bodi!
Bianca Drăgușanu a spus ADEVĂRUL despre Alex Bodi!

Citeste si: Daria Radionova, prima reacție despre Bianca Drăgușanu: „Stupidă și mizerabilă...”

Bianca Drăgușanu a oferit detalii ȘOCANTE despre fosta sa relație cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a confirmat, fără ezitare, că soțul său a spus adevărul- este adevărat că și-a tăiat venele cu foarfeca, pentru ea. „Omul și-a asumat că și-a tăiat venele, este adevărat acest lucru.

Fostul meu soț s-a pus în genunchi în fața mea, de ziua mea. A recurs la acest gest ca eu să-l iert și să nu ajungem la divorț, știa ce făcuse față de mine și a crezut că îi dau o altă șansă” a declarat Bianca Drăgușanu pentru CANCAN.

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a explicat că motivul pentru care fostul său soț, afaceristul Alex Bodi, i-a virat 6000 de euro în cont, este pentru a-și răscumpăra greșeala, în urma unei corecții foarte agresive pe care i-ar fi aplicat-o.

Bianca Drăgușanu a spus ADEVĂRUL despre Alex Bodi!
Bianca Drăgușanu a spus ADEVĂRUL despre Alex Bodi!

Astfel, pentru a nu ajunge pe mâna poliției, Alex Bodi i-a plătit Biancăi 6000 de euro, sumă care reprezintă banii pe care aceasta i-a pierdut, dat fiind faptul că nu și-a putut onora contractele. Se pare că blondina a fost bătută cu bestialitate, iar urmele pe care aceste agresivități i le-au lăsat, nu i-au permis să iasă din casă, nici măcar pentru a-și onora contractele.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Mi-a făcut o afirmație defăimătoare, a spus că mi-a dat un pumn în față, dar m-a plătit pentru asta. De fapt, banii pe care i-am primit sunt banii pe care i-am pierdut eu, în timpul în care a trebuit să stau acasă și să-mi tratez vânătăile. În perioada aia nu am putut onora câteva evenimente de pe urma cărora urma să încasez fix suma pe care mi-a virat-o el.

Mi-a oferit această sumă de 6.000 de euro în cont pentru că îi era teamă că mă duc la poliție”,  a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu- declarații CUTREMURĂTOARE! „M-a bătut rău de tot...”

Deasemenea, Bianca Drăgușanu a povestit că înainte de a se finaliza divorțul dintre ea și Alex Bodi, fostul soț, acesta a încercat din răsputeri să evite separarea oficială, motiv pentru care a recurs la metode extrem de agresive.

După ce a încercat să o convingă pe Bianca să meargă cu el în Viena și a realizat că nu are sorți de izbândă, afaceristul a bătut-o în mașină.

Bianca Drăgușanu a spus ADEVĂRUL despre Alex Bodi!
Bianca Drăgușanu a spus ADEVĂRUL despre Alex Bodi!

„Eu nu m-am dus după el la Viena, el m-a luat la Viena din teamă, a vrut cumva să mă întoarcă din drum, nu-și dorea acel divorț care trebuia să se pronunțe pe data 3 decembrie.

În drum spre aeroport a avut loc o discuție între noi, i-am zis că eu îl aștept acasă să divorțăm, el a început să mă jignească, eu i-am răspuns la fel, dar a devenit violent și m-a bătut rău de tot în mașină.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Alex Bodi a făcut publice imaginile filmate chiar în casa ei: „Va fi un mare balamuc”

În starea în care eram, am urcat în avion și am venit acasă. Printr-un prieten comun, a doua zi, a încercat să ia legătura cu mine. Mai mult, mă suna de pe diverse numere de telefon. Mi-a zis să accept această sumă de bani pentru că știa că am de onorat niște evenimente. El mi-a virat banii ăștia în cont pentru că știa că două săptămâni nu pot ieși din casă, așa că, de frică să nu ajung la poliție și să declar ceea ce mi-a făcut, mi-a plătit această sumă, sumă pe care eu trebuia să o încasez, lucru ce nu s-a mai întâmplat din cauza faptului că a trebuit să stau în casă, să mă recuperez”, a explicat Bianca Drăgușanu, proaspăt divorțată.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bianca Drăgușanu a spus ADEVĂRUL despre Alex Bodi!
Bianca Drăgușanu a spus ADEVĂRUL despre Alex Bodi!

Morivul pentru care Bianca Drăgușanu a stat și a îndurat toate aceste agresiuni este strigător la cer

În cadrul acestui interviu, în care sinceritatea Biancăi Drăgușanu este evidentă, fosta prezentatoare TV a decis să declare și motivul pentru care a stat și a îndurat comportamentul lui Alex Bodi atâta timp. Se pare că timp de un an, bărbatul a strâns dovezi video cu Bianca Drăgușanu, iar aceasta a trăit cu amenințarea permanentă că va avea imaginea distrusă în spațiul public. Lucru pe care l-a și făcut. Imediat după ce lucrurile păreau că s-au liniștit între cei doi, Alex Bodi a postat pe Instagram, dovezile conform cărora Bianca Drăgușanu ar fi încercat să se sinucidă, ingerând șapte pastile cu un pahar de vodka. Pe lângă asta, Bianca a fost deranjată și de decizia pe care a luat-o Alex Bodi în urma divorțului: aceea de a merge la numeroase emisiuni și a dezvălui diverse aspecte din viața lor de cuplu, implicit din viața privată a vedetei.

Bianca Drăgușanu a spus ADEVĂRUL despre Alex Bodi!
Bianca Drăgușanu a spus ADEVĂRUL despre Alex Bodi!

„Chiar dacă ceea ce face el m-a compromis, mă simt eliberată. Omul acesta adună imagini cu mine de un an și acum ajunge să stea pe canapele în emisiuni și vorbește despre mine. Mă simt eliberată, dar recunosc că am fost naivă și sper să înțeleagă că totul a ajuns la bun sfârșit pentru că eu mi-am dorit acest lucru. Doar un om disperat și frustrat merge în emisiuni și vorbește pe canapele despre fosta lui nevastă.

Vorbește despre mine la televizor, dacă era așa bărbat, se punea pe canapele și vorbea despre el, nu despre mine. Dacă autoritățile considerau că eu aberez, nu îmi ofereau ordinul de restricție”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Cancan.

Citeste si: Bianca Drăgușanu a ascuns această informație! A încercat să se sinucidă? „Am găsit-o pe jos la 6 dimineața!”



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Daria Radionova, prima reacție despre Bianca Drăgușanu: „Stupidă și mizerabilă...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies