Bianca Drăgușanu, apel disperat pe Instagram: „Iată-mă în fața unei situații pe care nu am vrut să o fac publică”

Bianca Drăgușanu, apel disperat pe Instagram
Bianca Drăgușanu, apel disperat pe Instagram

Vedeta le-a arătat urmăritorilor o latură mai puțin cunoscută din viața ei. Ce s-a întâmplat cu vedeta și ce a dorit să transmită tuturor celor care o urmăresc.

Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice de la noi din țară, a avut de transmis un mesaj extrem de important pentru urmăritorii ei. Vedeta a făcut un apel disperat pe InstaStories, special pentru o prietenă foarte bună, care se confruntă în aceste momente cu grave probleme de sănătate.

Citeste si: Loredana Chivu se luptă cu kilogramele în plus. „Urmează să fac o operație. Nu este o boală… este o afecțiune”

Bianca Drăgușanu, apel disperat pe Instagram
Bianca Drăgușanu, apel disperat pe Instagram[Sursa foto: Instagram]

Bianca Drăgușanu, apel disperat pe Instagram

Bianca Drăgușanu este o prietenă adevărată, lucru pe care l-a demonstrat în urmă cu foarte puțin timp. Pentru a-și ajuta amica, pe Aura, să rămână în viață, vedeta a publicat pe Instagram un mesaj prin care le-a cerut celor peste un milion de persoane să doneze sânge. Donațiile se pot face din orice grupă, spune frumoasa blondină care se află alături de buna ei prietenă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Știu că v-am obișnuit cu postări optimiste și pozitive. În momentul de față am o mare rugăminte la voi, deși nu sunt obișnuită să fac InstaStory-uri pe dramă și pe tristețe, lucruri care nu ne fac fericiți, pentru că scopul meu este să motivez oamenii, iată-mă în fața unei situații pe care nu am vrut să o fac publică.

Prietena mea, Aura, trece prin momente mai dificile, se află în spital de câteva zile. A avut nevoie de transfuzie de sânge, iar acum avem nevoie de alți donatori, pentru că viața ei depinde de asta.”, a transmis Bianca Drăgușanu, pe InstaStory.

Citeste si: Cum o educă Bianca Drăgușanu pe Sofia, fiica ei: „Va trebui să se conformeze situației”

Bianca Drăgușanu, apel disperat pe Instagram
Bianca Drăgușanu, apel disperat pe Instagram[Sursa foto: Instagram]

„Este o criză foarte mare la momentul actual în București”

La nivelul Capitalei există o criză de sânge, iar cum prietena Biancăi Drăgușanu va avea nevoie de mai multe transfuzii, este vital ca oamenii să meargă și să doneze în numele ei.

Viața mea încă depinde de transfuzii de sânge, este o criză foarte mare la momentul actual în București și este nevoie ca mai mulți donatori să doneze în numele meu, Laura Jugănaru.

Vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate”, a transmis prietena Biancăi Drăgușanu.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Roxana Hulpe și Alex Petricean s-au despărțit! Cu cine se iubește prezentatoarea TV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies