Cum o educă Bianca Drăgușanu pe Sofia, fiica ei: „Va trebui să se conformeze situației”

Cum o educă Bianca Drăgușanu pe Sofia
Cum o educă Bianca Drăgușanu pe Sofia

Vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa, Sofia.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Cu toate că din punct de vedere profesional se descurcă de minune, pe plan personal lucrurile nu au fost întotdeauna așa.

Frumoasa blondină a fost căsătorită cu Victor Slav, însă povestea lor de dragoste s-a terminat cu un divorț. Chiar și așa, din rodul iubirii lor a rezultat Sofia, care este pentru Bianca centrul universului.

Vedeta muncește din greu pentru a-i asigura micuței totul, însă nu vrea să o obișnuiască așa, ci să o învețe să se descurce singură. Cum o educă diva pe fiica ei?

Citeste si: Bianca Drăgușanu, terorizată de un bărbat într-o parcare: „Știe cineva cine este?”

Cum o educă Bianca Drăgușanu pe Sofia
Cum o educă Bianca Drăgușanu pe Sofia[Sursa foto: Instagram]

Bianca Drăgușanu: „Va trebui să muncească mult pentru dorințele ei”

Copilăria Biancăi Drăgușanu a fost plină de lipsuri, după cum a dezvăluit chiar ea în nenumărate rânduri, iar din acest motiv face tot posibilul ca Sofia să aibă absolut tot ce își dorește.Cu toate acestea, nu vrea să îi pună totul pe tavă, ci să o învețe să trăiască pe cont propriu și, bineînțeles, să muncească pentru ceea ce își dorește.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Sofia este o fată care va munci pentru tot ceea ce va avea, exact cum am făcut și eu. Va trebui să se conformeze situației, să fie o luptătoare, să fie ambițioasă ca mama ei, și nu îi va fi greu pentru că îmi seamănă. Bineînțeles, însă, că eu acum muncesc pentru ca ea să aibă o copilărie mai ușoară și mai frumoasă decât a mea, dar pe viitor va trebui să muncească mult pentru dorințele ei.

Și sunt convinsă că va înțelege asta de la mine, doar suntem cele mai bune prietene”, a explicat Bianca Drăgușanu, pentru Viva.ro.

Citeste si: Partenerul Biancăi Drăgușanu, primele declarații după ce s-a aflat că este însărcinată! Cum a reacționat afaceristul

Cum o educă Bianca Drăgușanu pe Sofia
Cum o educă Bianca Drăgușanu pe Sofia[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum a copilărit Bianca Drăgușanu

Invitată la emisiunea moderată de Mihai Ghiță, „În oglindă”, diva a vorbit despre copilăria ei. Deschisă și foarte sinceră de fel, Bianca Drăgușanu a dezvăluit detalii surpinzătoare despre cum și-a petrecut primii ani din viață.

„Am avut o copilarie atipica si nu cred ca mi-am trait copilaria in adevaratul sens al cuvantului, cu Craciun, cu sarbatori. Parintii mei au divortat cand eu eram foarte mica.

Eu am ales sa plac cu tatal meu, nu incepusem clasa intai. Am crescut intr-o singura camera.

Am fost un copil foarte amarat. Tatal meu, fiind barbat, mi-au marcat cateva experiente, tatal meu nu prea le avea in ale comunicarii. Imi aduc aminte foarte multe detalii, cum am stat patru ierni la rand cu aceeasi pereche de bocanci care erau dezlipiti si ca sa nu mi se ude ciorapii, imi punea punga peste sosete.

Am avut o copilarie foarte grea. Dormeam imbracata pentru ca era foarte frig si cum imi promiteam ca atunci cand o sa fiu mare o sa mi ajut parintii si o sa fiu implinita din punct de vedere financiar.

A fost prima oara in viata mea cand m-am simtit la pamant, sufleteste si material. Eram un copil la inceput de drum, incepeam primul an de scoala si atunci mi-am lipsit nasul de geam, intr-o incapere in care nu era nici un brad de Craciun, desi era Craciunul, si atunci mi-am propus ca viata mea se va schimba. Atunci mi-am spus: „Voi nu stiti cine sunt eu acum, dar veti stii cu totii si nu voi stii eu cine sunteti voi”, a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea moderată de Mihai Ghiță de pe contul de Youtube theXclusive.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Bianca Drăgușanu, primele declarații despre scandalul în care a fost implicată: „Haideți să fim realiști”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies