Bianca Drăgușanu, despărțire de Alex Bodi. Vedeta este pregătită să iubească din nou!

bianca-dragusanu-despartire-de-alex-bodi
bianca-dragusanu-despartire-de-alex-bodi

Bianca Drăgușanu, despărțire de Alex Bodi. Blondina a ieșit dintr-o relație cu năbădăi, pe care s-a chinuit să o salveze, și se pare că este pregătită să iubească din nou.

„Bianca Drăgușanu, despărțire de Alex Bodi.” este una dintre cele mai frecvente căutări din ultima perioadă, cei doi foști soți având extrem de mulți fani. Deși relația lor nu a funcționat și au decis să își separe drumurile, se spune că Alex Bodi și-ar fi refăcut deja viața, în timp ce frumoasa Bianca Drăgușanu este pregătită să iubească din nou.

Citeste si: Alex Bodi, lovitură cumplită pentru Bianca Drăgușanu: „Ai devenit un nimic pentru mine”

Invitată la o emisiune TV, vedeta a povestit despre viața de mamă singură și, depotrivă, despre viața ca femeie singură, la 38 de ani, după două căsnicii eșuate. Cu primul său soț, Victor Slav, are un copil, așa că au rămas în relații extrem de bune, dar nu același lucru se poate spune și despre cel de-al doilea soț al vedetei, afaceristul Alex Bodi.

bianca-dragusanu-despartire-de-alex-bodi
bianca-dragusanu-despartire-de-alex-bodi

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bianca Drăgușanu, despărțire de Alex Bodi. Vedeta vrea să își refacă viața!

Deși a divorțat de Alex Bodi cu doar câteva luni în urmă, și s-au separat săptămânile trecute, Bianca Drăgușanu a mărturisit că își dorește să își refacă viața, să iubească din nou, dar că va fi mult mai precaută. După două căsnicii, blondina a declarat că „Acum suflu și-n iaurt,” până va găsi bărbatul care să o merite.

„Cred că după un an de stat cu cineva, poți să îți dai seama dacă ești compatibil cu partenerul tău. Dacă vezi că aeastă compatibilitate nu este potrivită, atunci trebuie să te iei și să pleci.(...) Dumnezeu mi-a dat semne și m-a pus să învăț lecții,” a mai spus Bianca Drăgușanu, cu privire la următoarea sa posibilă relație.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, însărcinată! S-a chinuit luni întregi să ascundă burtica

bianca-dragusanu-despartire-de-alex-bodi
bianca-dragusanu-despartire-de-alex-bodi

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bianca Drăgușanu s-a implicat mai mult în căsnicia cu Victor Slav, decât în cea cu Alex Bodi!

Totodată, Bianca Drăgușanu a mai discutat și despre diferențele existente între cele două căsnicii pe care le-a avut, despre cea cu Victor Slav, tatăl copilului ei, spunând că a fost cel mai fericit mariaj, deoarece a rezultat fetița lor, pentru care au acum o relație frumoasă.

La polul opus se află Alex Bodi, vedeta TV fiind bucuroasă că nu are un copil cu afaceristul, pentru că nu ar fi putut menține același tip de relație pe care

îl are cu Victor Slav, de dragul copilului.

Citeste si: Cătălin Botezatu ar face un copil cu Bianca Drăgușanu: „E o femeie frumoasă, e o femeie mișto”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Victor Slav după despărțirea de Alex Bodi?! Cum s-a dat de gol

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies