Bianca Drăgușanu, despre viața personală: „Dumnezeu a făcut o mișcare incredibilă”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre fostul soț
Bianca Drăgușanu a vorbit despre fostul soț, Alex Bodi

Ce spune Bianca Drăgușanu despre viața sa personală, dar și despre ce planuri are pentru sărbători.

Bianca Drăgușanu a fost invitată miercuri la o emisiune TV alături de fetița sa, Sofia. Cele două au vorbit despre cadourile pe care le-au primit de la Moș Nicolae, dar și despre ce se întâmplă după despărțirea de Alex Bodi.

Fosta prezentatoare TV a oferit și câteva detalii despre viața sa personală, după ce s-a despărțit de Alex Bodi. În ultimele zile, s-a speculat că Bianca Drăgușanu ar fi implicată într-o nouă relație cu un alt om de afaceri, lucru pe care Bianca l-a negat.

„Cu dragostea momentan sunt pe hold. Eu am lăsat să se speculeze până la un moment dat când m-am prezentat la această cunoștință a mea și am făcut un interviu ca să clarificăm. Din interviu se pare că nu s-a înțeles foarte bine și foarte clar care este situația actuală, dar interviul are două părți. În a doua parte se va înțelege situația prezentă. În momentul de față nu am timp să-mi fac un iubit.

Vin sărbătorile și deja mi-am făcut planuri care nu includ niciun iubit. Sunt foarte ocupată și sunt foarte bine. În momentul de față simt că nu am nevoie neapărat de o relație ca un pansament. Am trecut printr-o situație destul de dificilă, din care am ieșit destul de greu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Evident că Dumnezeu a făcut o mișcare incredibilă prin care eu am scăpat și locul meu este unde trebuie să fie. Aici lângă copilul meu, lângă voi și așa mai departe”, a declarat Bianca printre rânduri despre arestarea fostului său soț, care i-a permis să se detașeze de această poveste de dragoste și să își vadă din nou de viața sa.

Citeste si: Livian de la "Puterea Dragostei", alături de Bianca Drăgușanu?! Imaginea care i-a dat de gol

Ce părere are Bianca Drăgușanu despre arestarea fostului soț, Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a fost uimită să afle că soțul său a fost închis pentru 30 de zile. Vedeta a precizat că nu crede că fostul soț este vinovat.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună?! “Bineînțeles că este și Victor..."

„Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva. Eu am aflat acum din presă. Eu nu știu nimic despre acuzațiile care i se aduc, dar sunt convinsă că se va dovedi că este nevinovat. Sunt convinsă că va ieși ok din situația asta, așa cum a ieșit de fiecare data din orice situație.

Îmi pare rău încă o dată. Sunt sigură ca va fi bine. Atat am de declarat”,  a declarat ieri Bianca Drăgușanu



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Livian de la "Puterea Dragostei", alături de Bianca Drăgușanu?! Imaginea care i-a dat de gol

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies