Bianca Drăgușanu, mamă pentru a doua oară? „Vreau și eu acum. Vreau”

Bianca Dragusanu copil
Bianca Dragusanu are un copil cu Victor Slav

Ce spune Bianca Drăgușanu despre un al doilea copil. Frumoasa vedetă mai are o fetiță în vârstă de cinci ani cu Victor Slav.

Bianca Drăgușanu a luat pe toată lumea prin surprindere cu declarațiile sale. Frumoasa vedetă din România a vorbit despre a doua sarcină.

La cinci ani de când a adus-o pe lume pe Sofia, Bianca Drăgușanu nu spune nu unui alt copil, mai ales că fiica sa este cel mai de preț cadou pe care i l-a dăruit viața.

Zilele trecute, una dintre clientele sale a venit la atelierul său cu bebelușul și Bianca s-a oferit să îl țină în brațe cât timp mămica probează una dintre creații.



Bianca Drăgușanu a fost extrem de încântată de această experiență atât de frumoasă, care i-a reamintit momentele când Sofia era bebeluș.

Citeste si: Ce crede Cătălin Botezatu despre Bianca Drăgușanu, după ani întregi de la despărțire: „Toată lumea o comentează”

Blondina a dezvăluit Instagram că și-ar mai dori un partener de joacă pentru Sofia și chiar ar mai vrea, din nou, să aibă un bebeluș prin preajmă.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu, declaratii despre a doua sarcina[Sursa foto: Instagram]

„Uitasem cum e să ai un bebeluș așa mic în brațe. Vreau și eu acum. Vreau!”, a spus Bianca Drăgușanu extrem de încântată de întreaga experiență.

Citeste si: Bianca Drăgușanu a făcut anunțul despre cea de-a doua sarcină! „Vreau acum”. Ce a făcut-o pe blondină să-și mai dorească un copil?

Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu vrea inca un copil[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre mama iubitului său

Nu cu mult timp în urmă, Bianca Drăgușanu a vorbit despre mama iubitului său, cu care nu s-a întâlnit până acum, deși și-ar fi dorit acest lucru.

Citeste si: Suma incredibilă pe care o plătește Bianca Drăgușanu pentru locul de parcare. E cât un salariu în România

„Eu chiar mi-aș fi dorit să lase deoparte orgoliul, că oricum nu cred că am rănit-o eu vreodată acolo și aș fi vrut să își dea seama despre mine că sunt o femeie

echilibrată, care am o afacere, un copil, îi sunt fidelă lui, suntem într-o relație de peste un an jumătate, în care nu a existat un alt bărbat în viața mea, nici măcar nu m-am gândit la alt bărbat, iar dacă vreodată am avut vreo ceartă cu el, cu siguranță nu eu am provocat-o ci doar am dat apă la moară.
Chiar mi-aș fi dorit să stau de vorbă cu ea, de la femeie la femeie, să îi explic că ar fi trebuit să empatizeze un pic cu mine.
Dacă ar fi cunoscut un pic situația din interior, cu siguranță m-ar fi iubit foarte tare, dacă mi-ar fi dat ocazia să ne cunoaștem.(...) Deși nu o cunosc, o iubesc, o respect și o admir, mi se pare o doamnă cochetă, frumoasă, inteligentă și mi-aș fi dorit să mă cunoască", a mărturisit Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies