Bianca Drăgușanu, mărturisiri dureroase despre mama sa! „Mama când citește ceva rău despre mine este desfigurată. Asta mă doare cel mai tare, că ea s-a chinuit foarte mult cu noi.”

Bianca Drăgușanu, mărturisiri dureroase despre mama sa! „Mama când citește ceva rău despre mine este desfigurată. Asta mă doare cel mai tare, că ea s-a chinuit foarte mult cu noi.”
Bianca Drăgușanu, mărturisiri dureroase despre mama sa! „Mama când citește ceva rău despre mine este desfigurată. Asta mă doare cel mai tare, că ea s-a chinuit foarte mult cu noi.”

Mama vedetei este foarte afectată de fiecare dată când citește lucruri negative despre fiica sa.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate prezente din showbizul românesc, care de-a lungul timpului a fost ținta a numeroase scandaluri. Acum, vedeta a fost invitată în cadrul podcastului moderat de către Bursucu, unde a vorbit deschis despre cum au afectat-o pe mama sa lucrurile negative care s-au scris despre ea în presă.

Mama și fiica Biancăi Drăgușanu, afectate de lucrurile negative care se scriu în presă despre vedetă

Citește și: Gabi Bădălău vorbește despre conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu: „Ar trebui să fie o normalitate și să se respecte, că nu vreau să plec cu amândouă în vacanță.”

Bianca Drăgușanu, mărturisiri dureroase despre mama sa
Bianca Drăgușanu alături de mama și de sora sa [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Care este cea mai mare celebritate ce o urmărește pe Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare și ea pe care nu o urmărește înapoi? „Sunt instabilă câteodată. E celebră în lume.”

Bianca Drăgușanu și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre cea mai mare durere a sa, aceea că toate lucrurile negative care se scriu în presă despre ea ajung la urechile mamei și ale fiicei sale, iar acestea sunt extrem de afectate.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Asta doare cel mai tare. Mama când citește ceva rău despre mine este desfigurată. Eu nu sufăr de ceea ce scrie, eu sufăr când o văd pe ea că suferă. Eu nu sufăr că oamenii dau cu hate, eu sufăr că văd că suferă copilul meu datorită unor oameni care dau cu hate. Mama fetiței, mama nu știu cui, ce se întâmplă la școală. Sunt prea puternică să mă las afectată de niște vorbe ale unor oameni care nu mă cunosc.

Cine sunteți voi să mă judecați pe mine? De ce mă judecați voi pe mine? Voi aveți o viață perfectă? Întotdeauna păcătosul aruncă primul cu piatra. Pe mine nu asta mă doare. Mă doare când o văd pe mama transformată la față, mă doare când văd copilul meu că vine și îmi spune că s-a făcut o nedreptate. Se face o chestie din asta în care eu sunt afectată și nu prea știu cum să o gestionez.
Să mă duc să le spun părinților, să o iau de acolo, să nu o iau. De fiecare dată am zis să stau să mă relaxez, că lucrurile se întâmplă cum trebuie ele să se întâmple. Am văzut-o de foarte multe ori pe mama plângând în urma unui articol. Asta mă doare cel mai tare, că ea s-a chinuit foarte mult cu noi. E o femeie foarte puternică, dar pe cât de puternică e, pe atât de sensibilă e.
E foarte afectată și are și ea o vârstă. Ea e cea mai afectată
.”, a declarat vedeta.

Bianca Drăgușanu, mărturisiri dureroase despre mama sa
Bianca Drăgușanu și fiica sa[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri neștiute despre familia sa: „Provin dintr-o familie disfuncțională! Eu am fost considerată în familia mea oaia neagră.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Bebe Cotimanis și-a educat copiii după exemplul oferit de mama sa: „Avem sarcina noastră să ne îndreptăm copiii spre o anumită cale. Să nu le punem frână, să nu le punem piedică.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies