Bianca Drăgușanu nu s-a îndrăgostit niciodată la prima vedere! „Sunt cu picioarele pe pământ! Deși par eu o aeriană, nu mă îndrăgostesc așa de repede.”

Bianca Drăgușanu nu s-a îndrăgostit niciodată la prima vedere! „Sunt cu picioarele pe pământ! Deși par eu o aeriană, nu mă îndrăgostesc așa de repede.”
Bianca Drăgușanu nu s-a îndrăgostit niciodată la prima vedere! „Sunt cu picioarele pe pământ! Deși par eu o aeriană, nu mă îndrăgostesc așa de repede.”

Diva a vorbit despre calitățile pe care trebuie să le aibă un bărbat pentru a ajunge să se îndrăgostească de el.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute dive din showbizul românesc, care de-a lungul timpului a fost iubita unora dintre cei mai cunoscuți bărbați de la noi din țară, printre care se numără Cătălin Botezatu, Victor Slav, alături de care are și o fetiță, Adrian Cristea, Alex Bodi, dar și Gabi Bădălău, actualul său partener de viață. Deși a avut numeroase relații cu bărbați cunoscuți, Bianca Drăgușanu susține că nu s-a îndrăgostit niciodată la prima vedere.

Cum trebuie să fie un bărbat pentru ca Bianca Drăgușanu să se îndrăgostească de el?

Citește și: Bianca Drăgușanu, trădată de mulți oameni! Lecțiile importante pe care le-a învățat vedeta: „Au fost mulți oameni care mi-au greșit în viața asta. Mi-au greșit prieteni apropiați.”

Bianca Drăgușanu nu s-a îndrăgostit niciodată la prima vedere!
Bianca Drăgușanu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Gabi Bădălău vorbește deschis despre sumele de bani pe care le cheltuie cu Bianca Drăgușanu: „Sunt un bărbat generos cu femeia cu care sunt în momentul acesta. Sunt atent cu nevoile ei.”

Invitată în cadrul podcastului moderat de Bursucu, vedeta a vorbit despre calitățile pe care trebuie să le aibă un bărbat pentru a se îndrăgosti de el.

Înainte de toate, Bianca Drăgușanu își dorește să existe o compatibilitate între ea și bărbatul respectiv. Diva se declară o femeie calculată atunci când vine vorba de partea amoroasă, care nu se aruncă niciodată cu capul înainte, ci vrea să analizeze și să vadă dacă există o chimie între ea și bărbatul respectiv.

Nu mă îndrăgostesc repede. Nu am avut niciodată o persoană de care să zic am văzut, mi-a plăcut, m-am îndrăgostit, nu.

Nu m-am îndrăgostit niciodată la prima vedere. Sunt cu picioarele pe pământ. Deși par eu o aeriană, nu mă îndrăgostesc așa de repede. Eu ca să mă îndrăgostesc, trebuie omul ăla să fie compatibil cu mine, să îmi arate că el coincide cu dorințele mele, să avem aceleași țeluri, să ne dorim, să fim compatibili. Să mâncăm la fel, să dormim la fel, să gândim la fel. Să gândească o secundă și să vorbesc cu o secundă înaintea lui.
Eu am avut genul ăsta de relație în care m-am regăsit total. M-am îndrăgostit și am iubit și viața merge înainte
.”, a declarat Bianca Drăgușanu.

   

Bianca Drăgușanu nu s-a îndrăgostit niciodată la prima vedere!
Bianca Drăgușanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce ținută a purtat Cristina Șișcanu cu ocazia zilei sale onomastice? „Este prima oară când îmbrac această rochie și am pus niște accesorii mici, aurii!”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies