Cum și-a câștigat Bianca Drăgușanu primii bani? „Vindeam covrigi. Eram o bișnițară! Ce e rău în asta?”

Cum și-a câștigat Bianca Drăgușanu primii bani? „Vindeam covrigi. Eram o bișnițară! Ce e rău în asta?”
Cum și-a câștigat Bianca Drăgușanu primii bani? „Vindeam covrigi. Eram o bișnițară! Ce e rău în asta?”

Bianca Drăgușanu a vorbit despre începuturile sale și cum și-a câștigat banii în trecut.

Una dintre cele mai cunoscute dive din showbizul românesc este fără doar și poate Bianca Drăgușanu. În vârstă de 42 de ani, vedeta este de mult timp în lumina reflectoarelor și a reușit de-a lungul timpului să se mențină în atenția presei, prin intermediul activităților sale din viața de zi cu zi. Încă de pe vremea când era asistentă TV, Bianca Drăgușanu atrăgea atenția publicului prin aspectul său fizic, de care are mare grijă.

Acum, diva are o afacere cu haine, de care este foarte mândră, afirmând în repetate rânduri că pentru ea partea financiară este foarte importantă.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu din ce și-a câștigat Bianca Drăgușanu primii bani. Invitată în cadrul podcastului moderat de Bursucu, vedeta a vorbit deschis despre începuturile sale.

Bianca Drăgușanu, o femeie independentă

Citește și: Bianca Drăgușanu, mărturisiri dureroase despre mama sa: „Mama când citește ceva rău despre mine este desfigurată. Asta mă doare cel mai tare, că ea s-a chinuit foarte mult cu noi.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cum și-a câștigat Bianca Drăgușanu primii bani?
Bianca Drăgușanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gabi Bădălău vorbește despre conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu: „Ar trebui să fie o normalitate și să se respecte, că nu vreau să plec cu amândouă în vacanță.”

Potrivit spuselor sale, Bianca Drăgușanu era încă din adolescență o femeie independentă. Pasionată de modă încă din copilărie, diva își cheltuia alocația pe haine la mâna a doua, pe care le modifica la croitorie și le vindea triplu, obținând astfel un profit considerabil. Ulterior, Bianca Drăgușanu, prin intermediul unui fost iubit, care deținea o brutărie, a ajuns chiar să vândă covrigi. Vedeta a vorbit fără rețineri despre acest subiect.

Vindeam covrigi. Am avut o relație cu un băiat timp de 3 ani, care avea o brutărie și îl ajutam. Avea mai multe afaceri la care eu participam la momentul ăla și munceam cu el. Munceam cu el și îmi câștigam banii singură. Din totdeauna mi-am câștigat banii singură. Eu când altele își cumpărau produse cosmetice, eu îmi cumpăram haine de la second hand, le modificam la croitorese și le vindeam triplu față de cât le-am cumpărat.

Eram o bișnițară. Ce e rău în asta?”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Cum și-a câștigat Bianca Drăgușanu primii bani?
Bianca Drăgușanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Saveta Bogdan, dezvăluiri despre cel de-al doilea soț: „Am stat cu el 3 ani necăsătoriți! Părinții lui nu m-au vrut deloc. Spuneau că băiatul lor e cu facultate. Mă făceau mironosiță, unguroaică.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de pandișpan cu prune a bunicii Gherghina de pe TikTok: „Atenție, să aveți grijă să îl tăiați rece! Nu vă dați seama cât de delicios și cât de moale este.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies