Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, scene de sex pe plajă! Vă avertizăm, urmează imagini şocante! Incredibil, cum au fost surprinşi! FOTO!

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, scene de sex pe plajă! Vă avertizăm, urmează imagini şocante! Incredibil, cum au fost surprinşi! FOTO!
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, scene de sex pe plajă! Vă avertizăm, urmează imagini şocante! Incredibil, cum au fost surprinşi! FOTO!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au atras toate privirile pe plaja din Mamaia.

Dragoste mare în cuplul Bianca-Bodi! După certuri și împăcări fără număr, cei doi par,acum, mai îndrăgostiți ca niciodată, bașca și lipsiți de inhibitii!

Drept dovadă stau și imaginile surprinse, recent, de paparazii, în care vedetele nu mai țin cont de nimeni din jur și își trăiesc povestea la maxim!

Citeste si: Surpriză uriașă! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, din nou împreună! Vezi ce s-a întâmplat cu Alex Bodi! FOTO!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Îmbrăcați în costume de baie, ea...într-un alb, sexy, care îi arăta atât bustul, cât și fesele apetisante, el...într-un șort de firmă, Bia și Alex au făcut senzație printre turiștii aflați pe litoral, care, timp de o jumătate de zi, cât au stat la soare, nu s-au uitat decât într-o singură direcție.

Citeste si: Incredibil, Bianca Drăguşanu, surprinsă goală "puşcă" de un fotograf amator! Aceasta este imaginea anului! Uite-o pe soţia lui Alex Bodi în toată splendoarea ei!

Bianca Drăgușanu s-a urcat pe Alex Bodi! Cum arăta diva în acele momente

Ca imaginea pentru curioși să fie și mai interesantă, frumoasa blondină a oferit și...poziția sfârșitului de săptămână, comentată în fel și chip de...urmăritori! Astfel, la un moment dat, din prea multă iubire pentru partenerul ei de viață, Bianca Drăgușanu s-a urcat pe Alex Bodi și nici că a mai plecat de acolo o bună bucată de timp! Veselă și pusă pe glume, diva a stat peste bărbatul ei, care, la rândul lui părea că îi place situația și o adoră

pe doamna inimii sale. Are și de ce, femeia arată demențial! Imaginile sunt sugestive!

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Toată lumea se întreabă cu cine va sta fetița Biancăi Drăgușanu acum că mama s-a măritat cu Alex Bodi! Avem toate informațiile EXCLUSIV

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies