Livian de la Puterea Dragostei s-a filmat...în pat cu Bianca! Cei doi au locuit împreună câteva zile!

Livian de la Puterea Dragostei s-a filmat...în pat cu Bianca! Cei doi au locuit împreună câteva zile!
Livian de la Puterea Dragostei s-a filmat...în pat cu Bianca! Cei doi au locuit împreună câteva zile!

Livian de la Puterea Dragostei s-a filmat...în pat cu Bianca! Cei doi au locuit împreună câteva zile înainte să se despartă!

Bianca de la Puterea Dragostei şi Livian s-au certat în urmă cu câteva zile, dar înainte de acest episod, fiul lui Nelson Mondialu a postat, pe instagram, un video...fierbinte.

Tânărul s-a filmat când era cu "vulpiţa" lui în pat, într-o dimineaţă. Exasperat că nu reuşea să o trezească pe câştigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei, "lupul" le-a cerut ajutorul fanilor.

Citeste si: Bianca Comănici tună și fulgeră la adresa foștilor colegi! Ce a avut de spus despre Simina și Roxana?!

Citeste si: Relația Biancăi Comănici cu Livian a fost o minciună?! „N-au fost niciodată împreună”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mai mult decât atât, Livian a ţinut să le spună celor care susţineau că a stat cu Bianca doar pentru voturi, că s-au înşelat...amarnic.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, foarte apropiată de un bărbat cunoscut! Nimeni nu ştia că între ei există o relaţie!

Din păcate, la puţin timp după această postare, cei mai iubiţi foşti concurenţi de la Puterea Dragostei şi-au spus "adio".

Ce a spus Simina, despre Bianca, imediat după marea finală?

Prea jos suntem noi? Bă, filme pentru adulți! Nu știu cum a putut să te sărute Livian după ce ai făcut ce ai făcut. Și leșinată după substanțe interzise! Ești ultima cârtiță! Că aia trăiește în pământ! Eu te cunosc foarte bine! Mergeai în Istanbul cu jucăria după tine! Și erai supărată că nu te poți uita la

filme! Vai de capul tău de leșinată! Și ai fost la hotel cu patru băieți în doi ani! Ce făceai acasă.

Citeste si: Moment incredibil pentru fanii emisiunii Puterea Dragostei! Manuela a fost cerută în căsătorie într-o emisiune!

Și încă ceva! Tecuciul nu-l scoate din e nici Dumnezeu. Tot la filme pentru adulți va ajunge. Și când va avea copii, vor găsi filmulețe vor vedea ce are ea.

Scârbă îmi este de ea. Ea, leșinată după bani, se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gală! Leşinata vrea bani. Tot la vechea meserie se va întoarce! ”, a declarat Simina Loica în secțiunea stories de pe Instagram, pornind astfel un scandal de proporții după finala Puterea Dragostei.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies