Bianca nu mai vrea să audă de Livian, după ce a văzut imaginile cu noua iubită: „Mă iertați...”

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei despre Livian

Ce decizie radicală a luat Bianca, după ce a văzut imaginile cu Livian și cu noua sa iubită. Fosta concurentă este hotărâtă.

Bianca de la Puterea dragostei este decisă să uite complet de Livian. Deși mulți susținători sperau că cei doi își vor mai da o șansă și se vor împăca după ce au câștigat marea finală din 26 iulie, Bianca și Livian au anunțat că totul s-a terminat între ei și că rămân doar amici.

Acum, Bianca a anunțat că vrea să îl uite definitiv pe Livian și i-a rugat și pe susținătorii săi să țină cont de dorințele sale, după ce sute de mii de persoane s-au întors împotriva lui Livian.

Citeste si: Daiana de la Puterea dragostei se întoarce în emisiune! Pe cine a pus ochii

„V-aș ruga să nu mai faceți postări despre mine și despre Livian pentru ca relația noastră s-a încheiat de mult. Mulțumesc! Mă iertați, uitasem să șterg pozele cu noi doi, dar le-am șters acum.", a spus Bianca într-un story postat pe instagram.

Zilele trecute, Bianca a dezvăluit că, deși s-a terminat relația cu Livian, niciodată nu o să îl poată uita și că va continua să vorbească și cu el.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Bianca Comănici e istorie! Cine este noua iubită a lui Livian?

Bianca a anunțat despărțirea de Livian în cadrul unui vlog, după ce a urmărit declarațiile lui.

„Aseară, după ce am văzut vlogul lui, am fost supărată. Recunosc că am plans, cred că o oră am stat și am plans. (…) În momentele în care ne certam mă gândeam că nu e bărbatul cu care vreau să îmi petrec tot restul vieții, dar în momentul în care ne împăcam îmi dădeam seama că da, vreau să fie cu mine tot restul vieții.

Nici eu nu am fost constată, cu gândul mai ales.

În capul meu mă gândeam că nu o să fiu cu el pentru că aveam niște certuri și mă enerva, nu îmi plăcea cum reacționa. (…) Problema este că nu reușim să ne înțelegem. La mine este vârsta, eu sunt o persoană mai sensibilă, el este o persoană mai rațională. El gândește cu mintea, eu cu sufletul.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Razboi intre fete si baieti la Puterea dragostei! Si-au devastat casele! Cum a putut arata platoul emisiunii dupa lupta

Iau decizii la nervi, atunci, imediat. El nu, el sta și se gândește. Noi nu suntem pe aceeași lungime de unda, într-adevăr, ne dorim aceleași lucruri.”, a explicat Bianca Comănici.

Livian, primele imagini cu noua iubită

Livian de la Puterea dragostei
Livian de la Puterea dragostei si iubita[Sursa foto: Captură YouTube]

În ultimul său vlog, denumit „Iubita bolnavă! Am dus-o la spital”, Livian arată cum și-a dus mașina la service. Ceea ce a atras atenția urmăritorilor nu a fost mașina, ci o domnișoară care îl așteaptă pe Livian în fundal și despre care susținătorii cred că este noua sa iubită.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Bianca Comănici e istorie! Cine este noua iubită a lui Livian?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies