Bianca Pop, concurentă la Puterea Dragostei?! ” Vreau să merg acolo, să-mi găsesc jumătatea”

bianca-pop-concurent-puterea-dragostei
bianca-pop-concurent-puterea-dragostei

Bianca Pop, concurent la Puterea Dragostei?! Cea mai controversată vedetă din România a mărturisit, în cadrul unui interviu, că vrea să participe la Puterea Dragostei.

Bianca Pop, concurent la Puterea Dragostei?! Fosta ispită este, în momentul de față, cea mai controversată vedetă din România și, cu greu deschizi o pagină de internet, fără să îți apară numele său pe undeva. Fie că a fost implicată în vreun scandal sau că a realizat o declarație șocantă, Bianca Pop este un personaj, devenit cunoscut, fără doar și poate, pentru expresia „o mie de euro cash”.

Citeste si: Bianca Pop se mărită! Faimoasa ispită a anunțat că face nuntă cu un bărbat celebru!

bianca-pop-concurent-puterea-dragostei
bianca-pop-concurent-puterea-dragostei

Se pare că bruneta a pregătit o nouă lovitură pentru fanii săi, mărturisind în cadrul unui interviu pentru WowBiz.ro că își dorește să... participe la Puterea Dragostei! ”Mi-aș dori să fiu prezentatoare Tv. Să am emisiunea mea, ceva de entertainment, că așa sunt eu.

Aș merge și la Puterea Dragostei, chiar vreau să merg, acolo vreau să mă îndrăgostesc! Oricum, dacă eu merg, vine și Jador! Dacă merg eu, câștig în fiecare săptămână,” a dezvăluit Bianca Pop.

bianca-pop-concurent-puterea-dragostei
bianca-pop-concurent-puterea-dragostei

Bianca Pop, concurent la Puterea Dragostei?! Declarații bombă!

Mai mult decât atât, se pare că focoasa brunetă are o legătură aparte cu nimeni altul decât Jador, devenit cunoscut chiar în urma participării la emisiunea la care își dorește și Bianca Pop să meargă.

Cei doi sunt prieteni foarte buni, potrivit declarațiilor ispitei, care își dorește să îl protejeze pe manelist cu orice preț!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

”Jador a avut un scandal urât, fostul meu a fost chiar cel care a provocat scandalul. Eu pentru Jador aș face orice. De azi înainte nu mai pune nimeni mâna pe Jador!” a continuat Bianca Pop, potrivit sursei citate.

bianca-pop-concurent-puterea-dragostei
bianca-pop-concurent-puterea-dragostei

”Sunt prietenă foarte bună cu Jador. Nu vrau să dau detalii dar mi-a promis că-mi face piesă...! Voi apărea și în clip...”, a continuat bruneta.

Citeste si: Denisa, prima reacție după ce Iancu Sterp s-a cuplat cu Ella de la Puterea Dragostei! ”Nu mă mai tagg-uiți, situația nu e așa cum pare”

Bianca Pop, dezvăluiri sincere din viața privată

Totodată, bruneta a decis să abordeze și subiectul filmărilor intime care circulă acum pe internet, explicând cum s-a ajuns la publicarea acestora. ”Dacă le trimiți la fraieri... Așa fac oamneii fără valoare. Cine are caracter nu dă mai departe ceva intim! Sunt ispită în viață! Îmi place să provoc bărbații, să-i termin psihic!” a dezvăluit fosta ispită.

bianca-pop-concurent-puterea-dragostei
bianca-pop-concurent-puterea-dragostei

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

La capitolul dorințe, Bianca a povestit că nu își dorește nimic, pentru că este o femeie împlinită, fericită cu reușitele sale, în timp ce, din punct de vedere al relațiilor sentimentale, bruneta a declarat că nu poate iubi pe oricine, fiindcă este o femeie pretențioasă.

”Sunt singură și disponibilă....mă simt foarte bine, pentru că, de fapt am pe cine vreau eu. Sunt singură pentru că nu pot să stau cu oricine.

În primul rând trebuie să-mi placă fizic, cum se comportă, cum mă tratează.

bianca-pop-concurent-puterea-dragostei
bianca-pop-concurent-puterea-dragostei

Nu-mi doresc nimic. Sunt fericită și împlinită. Am tot ce și-ar putea dori oricine. Îi mulțumeșc Lui Dumnezeu pentru tot ce am,” a mai punctat Bianca Pop, posibil viitor concurent la Puterea Dragostei.

Citeste si: Bianca Pop, de râsul lumii! Faimoasa ispită nu și-a plătit sejurul de la mare! ”Nu aveam bani. Ce era să fac, să s...?!”



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Moment emoționant la Puterea Dragostei! Mama lui Gabriel, sfaturi pentru toți concurenții: „Fiți ca frații și surorile!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies