Bianca Rus a făcut anunțul! Cum îi „v-a” chema pe copiii artistei?

bianca rus, 1 aprilie, probleme, gramatica, ziua păcălelilor
bianca rus, 1 aprilie, probleme, gramatica, ziua păcălelilor

Având în vedere că astăzi este 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor, Bianca Rus a vrut să le facă o farsă prietenilor virtuali, însă gramatica nu a prea fost de partea ei.

Bianca Rus, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities” a decis să profite de Ziua Păcălelilor și a decis să le facă o farsă de 1 Aprilie prietenilor săi virtuali. Aceasta a postat pe contul său de socializare, poza unei ecografii în care apărea că ea ar fi fost însărcinată nu cu unul, ci cu doi copii.

bianca rus, 1 aprilie, probleme, gramatica, ziua păcălelilor
bianca rus, 1 aprilie, probleme, gramatica, ziua păcălelilor

Citeste si: Războiul dintre Bianca Rus și Andreea Tonciu a depășit platoul de filmare! Cele două se sabotează chiar și în afara emisiunii, declarații ȘOCANTE

Mai mult decât atât, Bianca Rus a postat și un text alături de fotografia ecografiei și a explicat că cei mici vor veni pe lume în Decembrie 2020. Din  păcate, ce i-a scăpat artistei din vedere este chiar... gramatica limbii române. Astfel, în descrierea celor două fotografii, vedeta a decis totuși să anunțe că totul este o glumă, însă în accepțiunea ei, „va”- parte din conjugarea verbului, se scrie despărțit, iar pe cei doi copii nu îi VA CHEMA, așa cum este corect, ci „pe fetiță o v-a chema Aprilie, iar pe băiețel întâi”.

„Exact când am crezut că viața mea nu este suficient de agitată! Se pare că 2020 va fi și mai aglomerat! Aceștia doi urmează să vină pe lume în decembrie 2020! Abia aștept să văd bucuria pe care o aduc,” a fost textul postat de Bianca Rus, de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, pe pagina sa de socializare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Oana Radu și Bianca Rus, „la cuțite”. Cele două și-au adresat replici GRAVE, chiar în timpul emisiei

În ultima ediție „ Bravo, ai stil! Celebrities”, de miercuri seara (25 martie), Bianca Rus a oferit o declarație care a șocat pe toată lumea. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că oamenii o confundă foarte des cu colega de platou și rivala sa, Oana Radu. Mai mult decât atât, Bianca Rus a acuzat-o pe Oana Radu că minte internauții și că ar fi slăbit printr-o operație la stomac, nicidecum prin dieta pe care o promovează în mediul

online.

bianca rus, 1 aprilie, probleme, gramatica, ziua păcălelilor
bianca rus, 1 aprilie, probleme, gramatica, ziua păcălelilor

După ce a fost acuzată în repetate rânduri că minte internauții în legătură cu modul în care a slăbit, Oana Radu a recurs la măsuri drastice și a amenințat-o pe Bianca rus cu... judecata! Se pare că solista e gata să o dea în judecată pe fosta prezentatoare TV, pe motivul declarațiilor defăimătoare.

„Auzi, Oana, primesc tot felul de mesaje din partea fanilor tăi.

Mă confundă cu tine și îmi cer mie rețeta de slăbit. Și am auzit că ți-ai pus balon în stomac. Eu am observat că tu ai slăbit. Și mi-au spus că rețeta ta nu funcționează, să le dau altă rețetă și dacă e adevărată chestia cu balonul în stomac”, a spus nonșalant, Bianca Rus, în timpul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citeste si: Ies scântei între Oana Radu și Bianca Rus în această seară, la ”Bravo, ai stil! Celebrities” ”Sper că aceste acuzații să le poți susține în instanță!”

Vizibil deranjată de situație și de acuzele pe care Bianca Rus i le-a adus, oana Radu a trecut imediat la atac, fără să stea pe gânduri, lovind-o pe „Bia” fix unde doare mai tare: la capacitățile sale muzicale. „Păi hai să îți spun ceva! Vând diete de vreo sută de milioane pe zi și dacă ar fi proastă nu aș face profitul ăstă, pe firmă, să știi. Doi la mână, voiam să nu fiu rea, dar vocea ta este perfectă să ne protejăm de coronavirus”, a răspuns Oana Radu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

bianca rus, 1 aprilie, probleme, gramatica, ziua păcălelilor
bianca rus, 1 aprilie, probleme, gramatica, ziua păcălelilor

„Dacă pe tine te oripilează vocea mea, pe mine mă oripilează imaginea ta! Și să le spui fanilor tăi să nu îmi mai trimită mesaje cu balonul tău din stomac, că eu m-am operat, toată țara știe”, a replicat Bianca Rus.

Mai mult decât atât, Oana Radu a explicat că a decis să-și facă un control gastric public, tocmai pentru a dezminți toate aceste zvonuri. „Și eu am făcut un control gastric public, dacă vrei să știi, tocma pentru oamen ii ca tine, care nu au ce să facă și spun că eu mi-am pus balon. Să știi că eu m-am chinuit foarte mult cu felul în care arăt. Hai să zicem că mi-am pus balon, dar sunt foarte mulți oameni care slăbesc zilnic și cu dieta mea. Chiar și-au pus toți balon?” a explicat solista.

Chiar dacă Oana Radu a argumentat modalitățile prin care a reușit să slăbească, acest lucru nu a fost suficient pentru Bianca Rus, care a continuat să o atace pe celebra cântăreața. Aceasta i-a spus inclusiv că un prieten a „vândut-o” și a declarat pentru presă că s-a operat pentru a slăbi, însă Oana Radu i-a închis rapid gura colegei sale de platou.

„Nu este prietenul meu și dacă voiai să știi dacă mi-am pus balon trebuia să mă întrebi pe mine în culise. Oamenii pot intra pe site-ul meu și o să găsească acolo dieta. Eu am și un vlog unde am mers la un control și le-am arătat oamenilor cum am reușit să slăbesc cu dietă. Faptul că tu ți-ai tăiat stomacul e problema ta, nu te judec. Eu am reușit să renunț la sarmale și atunci am slăbit și fac și bani din asta” a conchis Oana Radu, participantă la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citeste si: Andreea Tonciu a purtat o ținută copiată în gală? Apelează din ce în ce mai des la Photoshop, iar internauții o taxează dur! „Pe Instagram păpușă, în realitate mătușă”



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bianca Rus și Theo Rose, scandal monstru la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Te fandosești ca o țoală”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies