Bianca Rus a făcut dezvăluirea! Cu ce sechele a rămas după ce a slăbit 65 de kilograme

Bianca Rus
Bianca Rus despre viața sa

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a povestit cum i s-a schimbat viața după ce a făcut operația de micșorare a stomacului.

După ce a scăpat de nu mai puțin de 65 de kilograme, în urma unei operații de micșorare a stomacului, Bianca Rus a dezvăluit cu ce sechele a rămas în urma intervenției care i-a schimbat viața.

Fosta concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a dezvăluit ce a făcut în urmă cu doi ani, imediat după ce a ajuns pe masa de operație.

Mama Biancăi i-a fost alături în toate momentele dificile.

Bianca Rus dezvăluire
Bianca Rus dezvăluire despre viața sa[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Bianca Rus, declaraţii incendiare despre Andreea Tonciu! Fosta concurenta de la „Bravo, ai Stil! Celebrities" îngroapă securea războiului!

Înainte de operație, mama Biancăi i-a adus aminte de dorința sa cea mai mare, de a fi slabă: „Când te anesteziază, așa să te gândești”, i-a spus doamna Rus, iar cu acest gând a plecat în aventura

de a slăbi. Tânăra i-a urmat îndeaproape sfaturile mamei sale și, timp de trei luni nu a ieșit în public.

Citeste si: Andreea Tonciu și Roxana Nemeș au împărțit același personaj! "Eu cred că tu ești foarte frustrată și viața ta a fost atât de tristă!"

Bianca s-a retras în sala de fitness

Timp de trei luni, Bianca a ținut un regim drastic și s-a închis în sala de sport pentru a ajunge la forma dorită.

„Eu mai am niște complexe. După ce am slăbit 60 de kilograme, pielea mea nu mai arată așa cum aș vrea. Eu am muncit foarte mult pentru corpul pe care îl am acum. Lumea nu știe, dar eu după operație, m-am închis în sală trei luni. Am dispărut, am plecat acasă la Satu Mare și nimeni nu m-a văzut. Am ținut un regim foarte drastic, am ținut exact dieta care mi s-a dat după operație.
Făceam 3-4 ore de sport pe zi. Trei luni de zile asta am făcut. Sport și dietă! Atât. Asta a fost viața mea”, a povestit Bianca Rus într-un live pentru pagina de Facebook WOWbiz.ro.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Raluca Badulescu, nevoita sa dea stelute unor moldovence insistente!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies