Bianca Rus, despre visul ei din copilărie! În ce domeniu își dorea să lucreze: „Mi-am dorit să devin...”

Bianca Rus, despre visul ei din copilărie!
Bianca Rus, despre visul ei din copilărie!

Frumoasa vedetă a vorbit despre domeniul în care ar fi activat în cazul în care nu reușea să se lanseze în industria muzicală. Care a fost visul ei din copilărie?

Bianca Rus este una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste de la noi din țară. În tot parcursul carierei sale, vedeta a reușit să cucerească inimile fanilor, persoane care o urmăresc la fiecare pas, mai ales pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă zi de zi.

Citeste si: Bianca Rus, pregătită pentru o nouă relație! Ce decizie a luat artista: „Doamne-ajută să îmi găsesc...”

Bianca Rus, despre visul ei din copilărie!
Bianca Rus, despre visul ei din copilărie![Sursa foto: Instagram]

Bianca Rus, despre visul ei din copilărie

Participarea în emisiunea „Bravo, ai stil” de la Kanal D i-a adus și mai multă notorietate, vedeta intrând rapid în sufletele telespectatorilor. Cu toate că are mulți fani, puțini știu că blondina a avut, la începuturi, un alt vis în ceea ce privește cariera profesională, asta dacă n-ar fi reușit în muzică.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Recent, în cadrul unui interviu, blondina a dezvăluit ce meseria și-ar fi dorit să aibă. Așadar, Bianca Rus a povestit că ar fi vrut să se facă pilot de avion și să lucreze la Ministerul Afacerilor Interne.

„Mi-am dorit să devin pilot de avion și să lucrez la Ministerul Afacerilor Interne.”, a spus Bianca Rus pentru Spectacola.

Citeste si: Bianca Rus este în doliu! Bunica vedetei s-a stins din viață în urmă cu scurt timp: „Am căzut pe canapea și nu am mai știut de capul meu”

Bianca Rus, despre visul ei din copilărie!
Bianca Rus, despre visul ei din copilărie![Sursa foto: Instagram]

Bianca Rus își dorește o familie!

În urmă cu ceva timp, frumoasa artistă a vorbit sincer și deschis despre căsătorie și despre faptul că își dorește din tot sufletul să își întemeieze o familie alături de un bărbat care să o iubească și să o respecte exact așa cum își dorește.

Cântăreața spune, despre bărbatul perfect pentru ea, că nu trebuie să fie consumator de alcool, căci acest lucru o deranjează cel mai mult.

„Dacă sunt cu cineva? Dacă mă căsătoresc? Da, da, da. Dacă o să am copii? Da, da, da, îmi doresc. Vreau să trăiesc fericită, cu un bărbat care să nu fie bețiv, să mă iubească, să îl iubesc, să am un sprijin în el. (…) Este cel mai important să nu fie bețiv.”, a spus Bianca Rus, pentru un post TV.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Armin Nicoară și Claudia Puican, nuntă de lux în Turcia! Cât au costat ținutele mirilor

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies