Bianca Rus și Cristina Şişcanu Şişcanu nu se mai suportă! "Dată trecută am ingnorat-o pentru ca spunea numai prostii!"

Bianca Rus si Cristina Siscanu in scandal
Bianca Rus si Cristina Siscanu in scandal

Orgoliile încep să își spună cuvântul în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar Bianca Rus și Cristina Șișcanu au spus tot ce aveau pe suflet!

Momente tensionate la „Bravo, ai stil! Celebrities”, între Bianca Rus și Cristina Şişcanu. Cele două nu se mai suportă! Conflictul lor vechi,â pare a nu se mai încheia și se accentuaeaza pe zi ce trece. Caracterizate că două firi tari, pare că Bianca Rus și Cristina Șișcanu nu mai au loc în același platou atunci când încep scandalul. Considerând că fiecare dintre ele are dreptate, Bianca și Cristina nu se lasă până ce nu au discuții interminabile sau ajung, pur și simplu să se ignore.

Ace st ultim fapt s-a întâmplat în ediția trecută când a trebuit ca vedetele să prezinte rochia de mireasă, intr-un stil fashion.

Nu trece o ediție fără un duel cu flăcări între concurente de la Bravo ai stil- Celebrities

Scandalul fetelor a început încă de la machiaj, atunci când Bianca Rus a ingnorat-o total pe Cristina Şişcanu. Întrebată de reporterul emisiunii “Care mai este relația ei cu Cristina Siscanu?”, Bianca a răspuns franc: “Care Cristina?!”

Bianca Rus si Cristina Siscanu in scandal
Bianca Rus si Cristina Siscanu in scandal[Sursa foto: Captură KANAL D]

Reporter: “N-o cunoști?”

Bianca Rus… a refuzat să răspundă întrebării și a ignorat-o total pe Cristina.

Reporter: “Biancăi îi place de Siscanu!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bianca Rus: “Cristina este viața mea! Sufletul meu! Este tot ceea ce îmi doresc! Este chiar la picioarele mele!"

Citeste si: Cristina Şişcanu în lacrimi! "Aud mereu de la jurați că Deea și Alexandra Ungureanu sunt în finală! Așa manipulezi publicul!"

Cristina Şişcanu a replicat în platoul emisiunii: “Dacă nu mă cunoaște.. foarte bine! Ce să facem dacă omul nu mă știe, facem cunoștință acum! M-o fi uitat! M-o fi dat uitării! De ce să fie Bianca suprata pe mine? Ar trebui să fiu eu supărata pe ea! Dar eu nu tin supărare mult timp așa… Dată trecută am ingnorat-o pentru ca  spunea numai prostii.

Am vrut să pun capăt discuției de atunci, dar eu știu cine este Bianca Rus! Eu nu uit…”

Cristina Sicanu si Bianca Rus se cearta la Bravo ai stil - Celebrities
Cristina Sicanu si Bianca Rus se cearta la Bravo ai stil - Celebrities[Sursa foto: Captură KANAL D]

În urmă dispuitei din platou Andreea Tonciu a ținut să precizeze: "Să știți că mi-a placut de Bianca Rus! Chiar îmi place ce a abordat. A făcut ceva ce eu nu am văzut niciodată.. și sinceră să fiu mie îmi place Bianca Rus! Și asta am să zic până la capăt, nu mă feresc."

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Tonciu la interviu despre Bianca Rus
Andreea Tonciu la interviu despre Bianca Rus[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Raluca Bădulescu către Cristina Şişcanu: "Ținutele tale sunt PRAF și PULBERE! Toate sunteți "PRAFAO-STILISTIC" și vreți să fiți pupate în... fund!

Și am să spun că îmi pace Bianca Rus! Chiar și atunci când o criticați voi, colegele mele. Nu te mai iau "la omor", Bia Rus.. să vedem în următoarele săptămâni ce va urma...”

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies