Bianca şi Roxana de la Puterea Dragostei, un nou război crunt! "Eu sunt mai frumoasă" S-au demachiat, şi-au scos genele false şi extensiile şi au apărut AŞA în faţa telespectatorilor!

Bianca şi Roxana de la Puterea Dragostei, un nou război crunt!
Bianca şi Roxana de la Puterea Dragostei, un nou război crunt! "Eu sunt mai frumoasă" S-au demachiat, şi-au scos genele false şi extensiile şi au apărut AŞA în faţa telespectatorilor!

Bianca şi Roxana de la Puterea Dragostei, un nou război crunt! S-au demachiat, şi-au scos genele false şi extensiile şi au apărut AŞA în faţa telespectatorilor!

Bianca şi Roxana de la Puterea Dragostei sunt două dintre cele mai îndrăgite concurente din casă. Bruneta a câştigat primul sezon al emisiunii, iar Roxi s-a clasat pe locul al doilea în preferinţele publicului.

Ei bine, nu mai este un secret pentru nimeni că tinerele nu se agrează, ba chiar se urăsc de moarte, ar spune unii fani ai producţiei fenomen din România.

Nu de puţine ori, protagonistele noastre şi-au spus cuvinte grele şi au recurs chiar şi la violenţa fizică pentru a-şi impune punctele de vedere.

Citeste si: Cum arata Roxana NEMACHIATA? Putini oameni au vazut-o asa! Este TOTAL schimbata

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bineînţeles că au fost sancţionate conform regulamentului, dar nici măcar regulile stricte ale competiţiei nu le-au "convins" să se comporte mai frumos una cu cealaltă. În urmă cu puţin timp, războiul dintre ele s-a mutat şi în rândurile susţinătorilor celor două.

Bianca şi Roxana de la Puterea Dragostei, un nou război crunt! "Este un om bun, matur şi are nişte trăsături superbe"

Aceştia se ceartă din ce în ce mai des, fiecare tabără susţinând că favorita ei este cea mai frumoasă, interesantă şi inteligentă.

Citeste si: Poza BOMBĂ cu Andra de la Puterea Dragostei care a devenit VIRALĂ! "E de la videochat" Mocanu a făcut o criză de nervi! FOTO!

Recent, s-a dat o adevărată luptă pe tema "care dintre ele arată mai bine nemachiată", fanii publicând poze cu Bianca şi Roxana naturale, fără niciun strop de machiaj pe chip.

" Roxana e superbă! E cea mai frumoasă!", a scris o admiratoare a şatenei.

Bianca şi Roxana de la Puterea Dragostei, un nou război crunt! "Îi umbreşte toată frumuseţea"

" Roxana are un caracter atât de urât încât îi umbreşte toată frumuseţea. Bianca, în schimb, este un om bun, matur şi are nişte trăsături superbe", a replicat o "bibişoară".



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu într-o lună doar din Instagram! Suma este colosală

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies